Cipruss atbrīvots no Latvijas hokeja izlases trenera amata • IR.lv

Cipruss atbrīvots no Latvijas hokeja izlases trenera amata

38
Aigars Cipruss. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Lipmanam netīk, ka Cipruss pieņēmis arī darba piedāvājumu Lietuvā

Bijušais valstsvienības hokejists un tagadējais Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) B divīzijas komandas Viļņas “Baltika” no Lietuvas galvenais stratēģis Aigars Cipruss trešdien atbrīvots no darba Latvijas pieaugušo valstsvienības treneru korpusā, aģentūru LETA informēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Šādu priekšlikumu LHF valdes sēdē trešdien iesniedzis federācijas prezidents Kirovs Lipmans, ko valde arī atbalstījusi. Kā galveno atbrīvošanas iemeslu Lipmans nosaucis faktu, ka Cipruss federāciju nav informējis par pievienošanos “Baltika” komandai.

Līdz šim Cipruss pildīja valstsvienības galvenā trenera Teda Nolana asistenta funkcijas, bet janvāra sākumā kļuva par “Baltika” galveno treneri.

“Uzskatu, ka Cipruss rīkojās ļoti negodīgi, pieņemot darba piedāvājumu ārzemēs un par to neinformējot LHF vadību,” otrdien intervijā laikrakstam “Diena” sacīja Lipmans. ” Izlasei pēc nepilna mēneša ir sezonas galvenās spēles, bet viņš aizbrauc, nevienam neko nesakot. Godprātīgi cilvēki tā nerīkojas. Mums taču bija noruna, ka pirms turnīra viņš skatīsies izlases kandidātus, kuri spēlē šeit uz vietas – Rīgas “Dinamo”. Arī “Liepājas metalurga” sastāvā ir perspektīvi spēlētāji.”

Pirms nedēļas sarunā ar LETA Lipmans gan pauda viedokli, ka Ciprusa darbība pie Lietuvas kluba stūres problēmas neradīšot.

No 7. līdz 10.februārim Latvijas izlase “Arēnā Rīga” aizvadīs Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, kurā par vienīgo ceļazīmi uz Olimpiādi sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu un Lielbritāniju.

 

Komentāri (38)

Edīte Kostigova 16.01.2013. 16.28

Pirmdienas ziņu nopublicē trešdien tas ir neiespējami zibenīgi un megakruta. Izlasot pirmā doma bija: pag, bet pa kuru laiku Kira Aigaru atkal darbā pieņemis, lai atkal atlaistu

+4
0
Atbildēt

0

janazakovica 16.01.2013. 16.16

zida lipmana un cekistu kontrolets hokeja-izklaides industrijas bizness..tautai nav pretigi iet un vairot zidu-cekistu bagatibu..?

+1
-5
Atbildēt

3

    Elga Ozola > janazakovica 16.01.2013. 16.41

    Tieši kādēļ tam ir sakars ar antisemītiskiem izteicieniem?

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    manatuja > janazakovica 17.01.2013. 09.33

    Krustēv Ciprusam tagad ir cits darbs ar Viļņas Baltika Krievijas jaunatnes līgā. Klubs ar stabilu finsējumu, spēlētājiem un mērķiem (netīšam kādā hokeja spēlē paklausījos viņu vadības sarunas), bet rezultātu nespēj sasniegt.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Verners Losbergs > janazakovica 16.01.2013. 19.55

    Lipmans ir ebrejs vai tam līdzīgais, bet vai tad viņš bija arī kompartijā, čekā? Viņš ir biezais ar sliktām manierēm un zemu darba kultūru.
    Čekists un baņģuga tak ir Savickis iekš Rīgas Dinamo. :)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu