Ušakovs: Nebūs mums nekāda veiksmes stāsta sadarbībai ar "Vienotību" • IR.lv

Ušakovs: Nebūs mums nekāda veiksmes stāsta sadarbībai ar “Vienotību”

21
Rīgas mērs Nils Ušakovs. Foto: Raitis Plauks, F64

SC strādās Rīgā arī nākotnē un skatīsies, kas mainīsies valdībā

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) esot priecīgs, ka partijai “Vienotība” ir izdevies atrast savu Rīgas mēra amata kandidāti, taču norāda, ka SC nebūs “nekāda veiksmes stāsta sadarbībai ar “Vienotību””, ziņo LETA.

LNT raidījumā “900 sekundes” Ušakovs uzsvēra, ka SC nākotnē turpinās darīt iesākto. “Katrs darīs savu, arī mēs,” par laiku līdz pašvaldību vēlēšanām sacīja Ušakovs, piebilstot, ka Rīgas mēra kandidātus vēlēšanās novērtēs rīdzinieki.

Ušakovs sacīja, ka SC netraucē tas, ka Rīgas dome nav vienota ar valdošo koalīciju, – “mums tas netraucē, tas traucē rīdziniekiem”. “Mēs strādāsim Rīgā arī nākotnē, skatīsimies, kas mainīsies valdībā,” piebilda pašvaldības vadītājs.

Uz jautājumu par “Vienotības” Rīgas mēra kandidātes Sarmītes Ēlertes izteikumiem par Rīgā neizmantotajām iespējām un nepiesaistītajām investīcijām Ušakovs izteicās lakoniski: “Mēs vēl daudz ko dzirdēsim no Ēlertes un “Vienotības””. Viņš piebilda, ka “dažreiz izskatās, ka “Vienotība” dzīvo citā dimensijā nekā pārējie Latvijas iedzīvotāji”.

Ušakovs sacīja, ka SC neesot sava “veiksmes stāsta” gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, “mums ir darbi”, kā galvenais joprojām būs “sociālās lietas”. Pēc Rīgas mēra teiktā, pašvaldības pašlaik ir vienīgās institūcijas, kas ar tām nodarbojas.

Jau ziņots, ka reizē ar līdzšinējo mēru Ušakovu 2013.gada 1.jūnijā par Rīgas mēra krēslu cīnīsies divas sievietes – “Vienotības” virzītā Ēlerte un nacionālās apvienības VL-TB/LNNK kandidāte Baiba Broka.

Pārējās partijas savus Rīgas mēra amata kandidātus vēl nav nosaukušas. Reformu partijas līderis Valdis Zatlers medijiem izteicies, ka partija nogaidīs līdz pēdējam, kamēr konkurenti iznāks ar saviem Rīgas mēra kandidātiem.

Ar galvenajiem Rīgas domes vēlēšanu programmas virzieniem partija “Vienotība” nāks klajā Rīgas konferencē 12.decembrī.

 

Komentāri (21)

austrisv 03.12.2012. 14.58

“Ušakovs sacīja, ka SC neesot sava “veiksmes stāsta” gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, “mums ir darbi”, kā galvenais joprojām būs “sociālās lietas”.””
Ušakovs, kā var saprast , tīri labi izprot, ka galvenais , lai nodrošinātu uzvaru vēlēšanās ir dalīt soc. labumus lumpeniem, kuri tad arī noteiks, kas uzvarēs vēlēšanās. Pārējos jautājumus, lai risina citi!

+5
-1
Atbildēt

0

buchamona 03.12.2012. 14.05

Prieks par to, ka Latvijā politika kļūst godīgāka. Ir patīkami lasīt godīgus, atklātus tekstus :)

+6
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu