Laikraksts: Obama aizsardzības ministra amatu piedāvās Kerijam • IR.lv

Laikraksts: Obama aizsardzības ministra amatu piedāvās Kerijam

8
Džons Kerijs. Foto: AFP/LETA

Obama turpina savas jaunās valdības veidošanas konsultācijas

ASV prezidents Baraks Obama apsver iespēju senatoram no Demokrātu partijas Džonam Kerijam piedāvāt aizsardzības ministra amatu, otrdien vēsta laikraksts “Washington Post”, atsaucoties uz avotiem Baltajā namā.

Iepriekš bija izskanējusi informācija, ka Senāta Starptautisko attiecību komitejas priekšsēdētājam Kerijam tiks piedāvāts valsts sekretāra amats, kuru pamet Hilarija Klintone, taču kā pavēstīja “Washington Post” avots, šo amatu varētu ieņemt pašreizējā ASV vēstniece ANO Sūzana Raisa.

Kā raksta avīze, pašreizējais Obamas padomnieks nacionālās drošības jautājumos Džons Brenans kļūs par jauno ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) direktoru. Tagad CIP direktora pienākumu izpildītājs Maikls Morels kļūs par prezidenta padomnieku nacionālās drošības jautājumos. Konsultācijas par Obamas jaunās administrācijas veidošanu joprojām turpinās, avīzei norādīja avots.

 

Komentāri (8)

Sanšains 13.11.2012. 09.22

Amizanta sakritība – jau 8. novembrī mūsu mediji, atsaucoties uz Krievijas presi, ziņoja, ka arī “Krievija ASV valsts sekretāra amatā vēlas redzēt Džonu Keriju”.:):)

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=365424%3Akrievija-asv-valsts-sekretra-amat-vlas-donu-keriju&Itemid=99
http://www.diena.lv/pasaule/krievija-asv-valsts-sekretara-amata-velas-redzet-dzonu-keriju-13976858

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu