Jaunietis no Latvijas Maskavā izveido miljoniem vērtu biznesu • IR.lv

Jaunietis no Latvijas Maskavā izveido miljoniem vērtu biznesu

20
Ekrānšāviņš no lapas "professionali.ru".

Ja viņam piedāvās, gatavs arī Latvijā noorganizēt spēcīgu komandu un piesaistīt investīcijas

Divdesmit divus gadus vecais rīdzinieks Ņikita Haļavins ir izveidojis miljoniem vērtu biznesu Maskavā, raksta žurnāls “Otkritij Gorod”.

Haļavins, kurš savulaik bijis aktīvs protesta kustības dalībnieks pret 2004.gada skolu reformu, šogad ir absolvējis elitārā Maskavas Valsts starptautisko attiecību institūta Ekonomikas fakultāti, vēsta “Nozare.lv”.

Jau otrajā kursā uzņēmīgais students no Rīgas nodibinājis pirmo lielo sociālo tīklu lietišķiem cilvēkiem “Professionali.ru”, kurai tika piešķirta prestižā “Runet” prēmija. Patlaban resursu ik mēnesi apmeklē 1,5 miljoni cilvēku, un tā vērtība tiek lēsta 11,5 miljonu dolāru apmērā.

Nesen Haļavins īstenojis vēl vienu interneta projektu – “ShopogoliQ.ru”, kas strauji uzņem apgriezienus Maskavā.

Kopā ar klasesbiedreni un “Saules aptieku” valdes locekļa Gunta Belēviča dēlu Haļavins atvēris pirmo interneta aptieku Latvijā “WebAptieka.lv” un vienlaicīgi veiksmīgi tirgo Krievijas iedzīvotājiem nekustamos īpašumus Latvijā.

Kā raksta “Otkritij Gorod”, Haļavins bieži uzturas Rīgā un uzmanīgi vēro ekonomisko situāciju Latvijā. Pēc viņa domām, eiro ieviešana valsti neglābs. “Latvijai ar tās 30% augsto reālā bezdarba līmeni nepieciešams palielināt izdevumus ražošanas nozarei,” uzsver uzņēmējs.

Pēc Haļavina teiktā, ja viņam to piedāvās, viņš ir gatavs piesaistīt lielas investīcijas un noorganizēt spēcīgu komandu ne tikai “profesionāļiem” un “šopoholiķiem”, bet arī diviem miljoniem dzimtās zemes iedzīvotāju.

 

Komentāri (20)

dace_ampermane 07.11.2011. 10.29

Ņikita Haļavins vai tik netiek veidots Latvijas Abramovičs? Krievi sen jau nopietni ķērušies pie Latvijas atkalpaverdzināšanas plāna. Visādi Sūnas, Zatleri un Haļavini ir tikai tie kuri nokļuvuši virspusē un pamanīti. Bēēdīīgi.

+16
-3
Atbildēt

2

    Kaspars Špūle > dace_ampermane 07.11.2011. 12.33

    2004. gada krievu skolu štābisti meklē ultragrandiozas iespējas visās debess pusēs. Piemēram, Kira Savčenko tagad laikam sēž Londonā un raksta ziņas par Latviju priekš Bloomberg.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > dace_ampermane 07.11.2011. 10.55

    ..Haļavins, kurš savulaik bijis aktīvs protesta kustības dalībnieks pret 2004.gada skolu reformu…
    __________________________________________
    Krievija liela, iespējas ultragrandiozas….. Lūk!, uz kurieni jādodas Urbanovicam ar visu savu “”voisku”. Varēs sevi izpaust.

    +15
    0
    Atbildēt

    0

Gaisma; Enģelis 07.11.2011. 11.00

He. Tas, ka tāds Haļavins iestājas un pat pabeidz MGIMO, kur arī vienkāršajiem krievzemniekiem nav ko meklēt, pats par savi ir pārdomas izraisošs fakts;)

+12
-1
Atbildēt

0

kristaps_drone 07.11.2011. 11.10

Šī jaunieša piemēru vajadzētu izmantot, lai propogandētu un veicinātu kolonistu un okupantu pēcteču repatriāciju uz viņu dzimteni: sak, ne tikai Latvijā var labi iekārtoties uz dzīvi, bet pat krievijā.

+12
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu