Latvijas Dzelzceļa muzejā atklās izstādi "Astrāls" • IR.lv

Latvijas Dzelzceļa muzejā atklās izstādi “Astrāls”

29

Muzejā līdz 5.novembrim būs apskatāma jauno mākslinieku RIST un Krišjāņa Mežuļa izstāde 

Kā rakstīts viena no izstādes autoriem, mākslinieka Krišjāņa Mežuļa mājas lapā,  “abi jaunieši veido bandas  Supers sastāvu, kura jau vairāk kā gadu aktīvi darbojas Pasaulē.  Supers darbības pamatā ir abu mākslinieku sadarbība, kura notiek balstoties uz abu dažādo stilu, kaut arī idejas un domāšanas veids tomēr ir līdzīgs. Tieši tas mudina strādāt kopā. Izstādē būs apskatāma 107 164 800 mm2 liela māksla.

Astrāls – caurstrāvo un aptver visu pasauli un sasaista savstarpēji zvaigžņu un sauļu sistēmas, savienojot zvaigznes ar saules stariem, pievilkšanās spēku, un iespējams, ar citiem mums nezināmiem faktoriem. Tā kā astrāls ir ēteriska matērija tad tai piemīt parastās matērijas īpašības: jebkuras matērijas atomi ir vibrācijā un pie tam vienas matērijas vibrācijas tiek paziņotas citas matērijas atomiem.”

Izstādes atklāšanas laikā Dzelzceļa muzejā, 21.oktobrī no plkst 18.00 līdz 22.00 jauno bītmeikeru kolektīvs Dirty Deal Audio organizēs savu otro publisko atrādīšanos. Šoreiz piedalīsies mūziķi: Netīrās cilpas, Oriole + Dj Vinvins, Niklavz, Ohmtek, trakaMelodija, Dj Free, Kashuks, Trz, Tablis un Corona.

Kā raksta izstādes organizētāji, pēc izstādes atklāšanas – sākot no plkst. 23.00 afterītis velo kafejnīcā Miit (Lāčplēša iela 10, http://www.miit.lv/). Mūziku turpinās spēlēt Dirty Deal Audio mūziķu un Dj bariņš.

 

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu