Martā dzimušo dzejnieku lasījumi • IR.lv

Martā dzimušo dzejnieku lasījumi

32
Agita Dragūna

29. martā plkst. 18:00 Barikāžu muzejā, Rīgā, Krāmu ielā 3, 3.stāvā (starp Domi un Domu) tie dzejnieki, kuriem dzimšanas diena martā, aicināti nolasīt klausītājiem dažus savus dzejoļus un sniegt nelielu ieskatu savā pēdējo gadu darbībā.

Latvijas Rakstnieku savienības biedru un domubiedru sarakstos atrodamie dzejnieki marta bērni, kas solīja ierasties, ir Amanda Aizpuriete, Eduards Aivars, Maira Asare, Kristīne Sadovska, uzaicināti arī Rūta Brusbārde, Sanita Javoiša, Matiass Knolls, Viktors Līvzemnieks, Rūta Mežavilka, Juoņs Ryučāns.

Jebkuru martā dzimušu dzejnieku aicinām ierasties kā dalībnieku šajā pasākumā. Atkarībā no sanākušo dzejnieku skaita tiks noteikts lasījumu laika limits. Aicinām jebkuru klātesošo īsi pieminēt tos martā dzimušos dzejniekus, kuru vairs nav mūsu vidū, nolasot vienu sev vistuvāko šī dzejnieka dzejoli.

Pacentīsimies kopīgi nosvinēt dzimšanas dienu, priecāsimies arī par līdzatnestiem gardumiem. 26. aprīlī gaidāms līdzīgs aprīlī dzimušo dzejnieku pasākums, par kuru precīzāka informācija vēl sekos.

Ieeja brīva, ziedojumi brīvprātīgi. Aicināti visi interesenti.

 

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu