Biļetes uz Ringo Stāra koncertu • IR.lv

Biļetes uz Ringo Stāra koncertu

30

Šovasar 14. jūnijā Rīgā viesosies “The Beatles” bundzinieks Ringo Stārs ar pavadošo grupu.

No šodienas “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās iepriekšpārdošanā varēs iegādāties biļetes uz šovasar Rīgā gaidāmo britu mūziķa, dziesmu autora un grupas “The Beatles” bundzinieka Ringo Stāra un viņa pavadošās grupas “All Starr Band” koncertu, ziņo aģentūra LETA.

Britu mūziķa un viņa pavadošās grupas koncerts Rīgā notiks 14.jūnijā “Arēnā Rīga”, kura laikā klausītāji varēs dzirdēt labāko dziesmu izlasi no Stāra līdzšinējā veikuma un arī kādu no “The Beatles” slavenākajām kompozīcijām.

Leģendārā Liverpūles četrinieka zvaigzne Stārs, īstajā vārdā Ričards Pārkins Stārkijs, kurš pēc “The Beatles” izjukšanas piedzīvojis veiksmīgu un dinamisku dziedātāja, komponista, bundzinieka un aktiera karjeru, joprojām ir viens no atpazīstamākajiem mūziķiem pasaulē.

Pagājušā gada vasarā nosvinējis 70 gadu jubileju, viņš nolēmis doties koncertturnejā, tās laikā iegriežoties arī Rīgā, kur līdz šim nav viesojies.

Grupas “The Beatles” sastāvam Stārs pievienojās 1962.gadā un ieguva grupas un publikas mīlestību kā lielisks bundzinieks, dziesmu līdzautors un pat vokālists, izpildot tādas kompozīcijas kā “Yellow Submarine”, “With a Little Help of My Friends” un vairākas citas.

1970.gadā Stārs sāka solo karjeru, un šo 40 gadu laikā viņš ierakstījis un izdevis 16 studijas albumus, īpašu popularitātes vilni sasniedzot 90.gados pēc “All Starr Band” nodibināšanas un došanās plašās pasaules koncerttūrēs. Šai grupai laika gaitā sastāvs mainījies vairāk nekā desmit reižu, taču vienmēr tās dalībnieki ir bijuši augsta līmeņa profesionāļi – kopā ar Stāru koncertējis gan Ēriks Kārmens, gan Pols Karaks, gan virkne citu britu un amerikāņu mūzikas zvaigžņu.

Kā norāda koncerta rīkotāji, Stārs ir dzīva pasaules mūzikas leģenda. Vairāku grupu mūziķi – Deivs Grols, Stīvs Gormans, Niko Makbraiens, Ēriks Karrs un daudzi citi – atzinuši, ka iedvesmojušies no viņa daiļrades.

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu