Mūzikas ierakstu gada balva • IR.lv

Mūzikas ierakstu gada balva

27
Gatis Gierts, f64

Šovakar Latvijas Nacionālajā teātrī tiks pasniegtas "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2010".

"Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2010" pasniegšanas ceremonijas norisei varēs sekot līdzi televīzijas kanālā "TV3" no plkst.21, ziņo aģentūra LETA.

Gadskārtējā pasākuma laikā mūziķi tiks apbalvoti 16 nominācijās, noskaidrojot labākā popa, roka, akadēmiskās, instrumentālās, deju un bērnu mūzikas uzvarētājus. Tāpat tiks apbalvots arī gada labākais videoklips un radiostacijās visvairāk spēlētā dziesma jeb radiohits, kā arī dziesminiekam Ilmāram Dzenim tiks pasniegta "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balva 2010" par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā.

Vakara programma solās būt īpaši krāšņa, jo uz skatuves uzstāsies Vestards Šimkus, Mārtiņš Brauns un Niks Matvejevs, "bet bet" un "Turaidas roze", kā arī Lauris Reiniks, "Musiqq", Nikolajs Puzikovs, Aija Andrejeva un daudzi citi.

Šogad, pēc LaIPA datiem, par piecām visspēlētākajām pašmāju dziesmām Latvijas radiostacijās izvirzījušās Laura Reinika izpildītā dziesma "Es skrienu", "Musiqq" visu laiku vispopulārākais hits "Abrakadabra", liriskā Reinika un Aishas izpildītā dziesma "Pasakā", kā arī divas grupas "Kaža" izpildītās dziesmas – "Tici vai nē" un "Tiešs jautājums sev".

To, kurš skaņdarbs būs kļuvis par radiostacijās visvairāk spēlētāko dziesmu, noskaidros šāvakara pasākuma otrajā daļā.

Tāpat šovakar tiks noskaidrots tirdzniecības parka "Alfa" organizētā tautas balsojuma rezultāts, atklājot gada labāko dziesmu klausītāju skatījumā.

Pēc ceremonijas visi nominētie mūziķi, balvu saņēmēji, pasniedzēji un citi gada mūzikas svētku dalībnieki pulcēsies "Bbārā", lai sveiktu laureātus, dalītos sajūtās un visādi citādi nosvinētu vēl vienu veiksmīgu gadu pašmāju mūzikā.

"Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas" apbalvošanas pasākums notiks jau 15.reizi.

 

Komentāri (27)

janazakovica 22.02.2011. 12.50

Gad -krieviski nozimee kaut kas pretigs rapojos ne zivs un ne zvers.bibele ir minets marskije gadi. taka gada balva ir.lv.
nu ti i gad.teica un saka krievi uz kadu lamajoties.
sarkanie veterani saka-mi bili fasistkih gadov.
lai dzivo gada balva.

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu