Šķēle cer uzlabot TP reputāciju • IR.lv

Šķēle cer uzlabot TP reputāciju

37
Foto: F64, Andrejs Strokins

TP dibinātājs aicina jauniešus meklēt kandidatūras partijas priekšsēdētāja amatam

Tautas partijas (TP) priekšsēdētājs Andris Šķēle vēlas atjaunināt TP un uzlabot tās reputāciju, to viņš sestdien paziņojis TP Jaunatnes organizācijas kopsapulcei.

Kā vēstī aģentūra LETA, uzrunājot TP jauniešus, Šķēle arī norādīja, ka TP būs jāspēj vienai pašai sekmīgi startēt nākamajās pašvaldību un Saeimas vēlēšanās. "Un vēlētāji grib redzēt mainījušos TP," piebilda Šķēle.

Šķēle arī aicināja jauniešus izvirzīt jaunus, spēcīgus kandidātus TP priekšsēdētāja amatam, ar kuriem viņš pacīnīšoties.

"Barikāžu laikā jūs staigājāt zem galda, tāpēc neviens nevarēs pārmest, ka esat pievākuši kādu drupaču no šī galda," teica Šķēle.

Gan Šķēle, gan "Par labu Latviju" frakcijas vadītājs Edgars Zalāns pauda pārliecību, ka pēc četriem, sliktākajā gadījumā – pēc astoņiem gadiem "TP – 2" būs atkal spēcīga partija ar labu reputāciju. Detalizētāk par TP "atdzimšanu" paredzēts runāt kongresā, kas notiks marta beigās.

TP jaunatnes organizācija pieņēma rezolūciju, kurā uzsver, ka TP ir jāatgriežas pie pamatvērtībām, kas, to dibinot, ierakstītas partijas manifestā. "Ir skaidrs, ka "Lablatvijas" aizrautībā bijām tās piemirsuši. Mēs bijām aizmirsuši, ka mēs un mūsu vēlētāji nav ultra konservatīvi un negrib, piemēram, obligātu Bībeles mācību skolā, bet ir atbildīgi un saprātīgi," izteicās organizācijas vadītājs Mārtiņš Zemītis, "mēs bijām aizmirsuši, ka skaidri definētai ideoloģijai ir izšķiroša nozīme, pildot partijas programmu un vēlētājiem dotos solījumus."

 

Komentāri (37)

archoftriumph 22.01.2011. 20.50

atmaksaa labaak paarteereeto prieksveeleesanu naudu – tas buus reaals solis labosanaas virzienaa!

+23
0
Atbildēt

0

martins_kibilds 22.01.2011. 20.47

Interesanti, kas tam Zemītim ir ar atmiņu. Dažus mēnešus atpakaļ bija kaut ko aizmirsis. Tagad nu pēkšņi atcerējies. Cik noprotams – atceras tikai to, ko dotajā brīdī ir izdevīgi atcerēties. PLL reklāmas kampaņa jau pati par sevi bija reputācijas graušana – bezkaunīgs populisms tīrā veidā.
Bet Šķēlem var ieteikt vienu veidu, kā uzlabot TP reputāciju. Vajag izstāties no TP. Nez vai ko daudz saglābs, bet par tik cik melns aiz naga reputācija varētu uzlaboties.

+18
0
Atbildēt

0

maija_br 22.01.2011. 20.18

Reputāciju var uzlabot atdodot tautai izsaimniekoto.

+17
0
Atbildēt

2

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu