Goran Gora koncertā būs viesi • IR.lv

Goran Gora koncertā būs viesi

22
Andrejs Strokins, f64

Trešdien, 19.janvārī, "Sapņu fabrikā" notiks "Goran Gora and The Yrs" koncerts, kurā piedalīsies arī vairāki viesmākslinieki, atsaucoties uz izdevniecības "I Love You Records" pārstāvi Daci Volfu, ziņo LETA.

Goran Gora jeb Jānim Holšteinam un viņa mūziķiem uz skatuves koncertā pievienosies ne vien "I’m Kingfisher" no Zviedrijas, bet arī pašmāju mūziķes Māra Upmane-Holšteine un Ksenija Sundejeva.

Kļuvis zināms, ka "Goran Gora and The Yrs" izdotais albums "Mystyrys Yrs" ir nominēts "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai" kategorijā "Labākais popmūzikas albums", tādēļ par koncerta viesmāksliniekiem izvēlēti tie mūziķi, kuri piedalījušies albuma ierakstā.

Par koncerta īpašo viesi izraudzīts "Ewert and The Two Dragons" no Igaunijas.

Patlaban grupa katru dienu pavada mēģinājumu telpās, lai koncertam sagatavots pēc iespējas labāk, kas ļautu skatītājiem pavadīt patīkamu vakaru. Grupas koncerta kopējo vīziju uzrauga režisors Kaspars Zvīgulis, stāstīja Volfa.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz gaidāmo koncertu var iegādāties "www.bezrindas.lv".

Goran Gora plašāku uzmanību piesaistīja 2005.gadā ar radio singliem "Slow Down" un "Fools In Love". Kopš tā laika izdoti jau tādi ieraksti kā "2 hands/4 songs", "JetLag" un "Mystyrys Yrs".

Mūziķis uzstājies ne vien Latvijas lielākajās pilsētās, bet arī SXSW mūzikas konferencē Ostinā, ASV, Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Zviedrijā, Gruzijā, Brazīlijā, Nīderlandē un Igaunijā. 2008.gadā Goran Gora kopā ar ģitāristu Kasparu Ansonu, basģitāristu Valteru Sprūdžu un sitaminstrumentālistu Edgaru Runci izveidoja grupu "Goran Gora and The Yrs".

 

Komentāri (22)

mednieks 14.01.2011. 16.45

Ja paskatās, tad mūziķi ir tāda “komūna”, kur ir grupiņas, kas kopā “čupojas”, tāpēc nav nekāds pārsteigums par koncerta viesiem.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu