"We Have Band" Rīgā • IR.lv

"We Have Band" Rīgā

28

20. janvārī Dizaina fabrikā D.FAB (Rīgā, Slokas ielā 52d) notiks ilgi gaidītais “karstā” Londonas trio "We Have Band" koncerts, ziņo koncerta rīkotāji.

"We Have Band" ir jaunā elektro-pop viļņa pārstāvji, kas sevi plašākai publikai pieteica ar neparastu mūzikas video un uzlādējošu dzīvo uzstāšanos. Vienlaicīga trīs vokālu un dažādu instrumentu simbioze atstāj uz klausītājiem neaizmirstamu, spēcīgu iespaidu.

Rīgas koncerts notiks 20. janvārī plkst. 20:00 (ieeja no 19:00), un biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs, kā arī internetā bilesuserviss.lv. Tikai pirmās divas dienas tās varēs iegādāties par īpašo 6 latu cenu un pēc 30. decembra tās maksās sākot ar 8 latiem.

 

Komentāri (28)

Daiga Vekmane 30.12.2015. 15.26

Bija gripas sezona. Ierados akūtajā stundā pie savas ģimenes ārstes. Nosēdēju pie durvīm ar 39,5 temperatūru. Konstatēja gripu, iedeva nespējas lapu un nosūtījumu uz analīzēm, ko vajagot veikt pēc iespējas ātrāk. Ar visu temperatūru pa taisno uz “Gulbja l.” Atkal rinda. Nodevu asinis. Izgulēju gripu. Kad gāju slēgt lapu, tad ārste pat nepieminēja tik ļoti nepieciešamās analīzes un rezultātus neapsprieda.

Tagad man ir cita ģimenes ārste :) Un man ir dialogs un loģiski nosūtījumi.

0
0
Atbildēt

0

Dzintra Regina Jansone 23.12.2015. 19.15

REĀLĀ DZĪVE – bez Ķīnas un citas mistikas!

Ģimenes ārsts šodien – recepšu un norīkojumu izrakstīšanas automāts. Protams, negribu padomju laikus, BET – ja tad tavs rajona ārsts uzrakstīja norīkojumu pie speciālista, tad šis rajona speciālists bija atbildīgs par savu lēmumu un pacientu. Tagad? Ģimenes ārsts uzraksta norīkojumu un palaiž cilvēku uz visām četrām debesu pusēm – ej kur gribi! Tas svešais, it kā atbildīgais, bet – faktiski, ne par ko neatbildīgais arī kaut ko uzrakstīs.

Vakar piezvanīju uz poliklīniku, lai pieteiktos pie acu ārsta. Man nozīmēja 8 februāri!!! Vai Latvija ir ar redzes krīze!? Tiklīdz palūdzu maksas pakalpojumu, tā atradās iespēja ārstu apmeklēt rītā, protams = 10 minūšu vizīte – 25 eiro. Normāli?

Vai ārsti un visi Latvijā, sākot ar ministriem, kolektīvi prātā sajukuši!?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu