"Smokie" koncertē Rīgā • IR.lv

"Smokie" koncertē Rīgā

13
Pauls Bankovskis

Rokmūzikas leģendas dziesmas skanēs simfoniskā orķestra pavadījumā

Pirmdien pulksten 19.30 ar koncertu "Arēnā Rīga" viesosies britu rokmūzikas grupa "Smokie", kas savas dziesmas koncertā izpildīs kopā ar simfonisko orķestri, ziņo aģentūra LETA.

Koncertā klausītājiem būs iespēja dzirdēt gan "Smokie" visu laiku populārākās kompozīcijas, gan arī vairākus muzikālus pārsteigumus. Rīgā grupa solījusi izpildīt dažas Ziemassvētku dziesmas, kuras nebūs iespējams dzirdēt citos turnejas laikā notiekošos koncertos.

Šī nebūs pirmā reize, kad britu grupa viesojas Latvijā, taču šoreiz grupas skanējums būs neierasts, jo dalībnieki uzstāsies kopā ar simfonisko orķestri.

"Smokie" pēc 35 radošiem darbības gadiem joprojām aktīvi koncertē, dodas turnejās un bauda nedalītu publikas mīlestību, lai kurā valstī nonāktu. Daudzi klausītāji "Smokie" pazīst ar grupas klasisko 1976.gada hitu "Living Next Door to Alice" un tā 90.gadu vidū pārveidoto versiju "Who the F… is Alice", kā arī liriskām dziesmām "Needles and Pins", "Lay Back in the Arms of Someone" u.c.

Grupas dalībniekus vieno ne tikai mīlestība pret mūziku, bet arī gadiem ilga draudzība, kas ik koncertā rada lielisku, sirsnīgu atmosfēru. Par spīti vairākām sastāva maiņām, "Smokie" radošais veiksmes stāsts vijas cauri gadu desmitiem.

Komentāri (13)

fretka 03.08.2015. 08.49

aivarsk 03.08.2015. 22.23

Nav, ko piebilst, nav, ko iebilst…

Vienīgi…

Autors varētu šo rakstu pārsūtīt arī visiem nacionālajiem laikrakstiem, varbūt kāds saņemas un publicē?…

+3
-2
Atbildēt

0

arno 03.08.2015. 21.58

Jūs tas nolemtais vai abi?

+2
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu