Aishas Ziemassvētku koncerts Daugavpilī • IR.lv

Aishas Ziemassvētku koncerts Daugavpilī

21
Andrejs Terentjevs, f64

Šodien Daugavpils teātrī notiks pirmais no četriem dziedātājas Aishas jeb Aijas Andrejevas Ziemassvētku koncertprogrammas "Kur saputināts miers…" koncertiem, ziņo aģentūra LETA.

Aisha ir izveidojusi jaunu akustisko Ziemassvētku koncertprogrammu, ar kuru iepazīstinās klausītājus Daugavpilī, Rīgā, Ventspilī un Liepājā.

Aishas akustiskais koncerts notiks īpaši mājīgā un ģimeniskā atmosfērā, un tie būs ļoti personīgi notikumi pašai dziedātājai. Ģitārista Kaspara Ansona pavadījumā tiks izdziedātas skaistākās Ziemassvētku dziesmas.

Katrā koncertā klausītājus gaidīs tikšanās arī ar kādu īpašo viesi, bet svētkiem atbilstošu atmosfēru dziedātājai palīdzēs sarūpēt režisors Juris Jonelis.

 

Komentāri (21)

eltae 03.05.2015. 16.25

Sākot ar “Latvijas ceļu”, “Tautas partiju”, ZS un ZZS ir lobējušas Latvijas valsts un iedzīvotāju sistemātisku izzagšanu un apzagšanu. Izrādās ka Latvijas tranzītbizness, pateicoties Lembergam, nonācis Krievijas rokās. ZZS pēdējais uzdevums ar jebkādiem līdzekļiem “iebīdīt” Putinam pieņemamu prezidentu.

+2
0
Atbildēt

0

v_rostins 03.05.2015. 22.36

“Otrs pārmetums Gazporm ir, ka cenas nav noteiktas godīgi..”

————–

Nevar pārmest Gazprom cenu politiku, kamēr Žīgurs, Kampars, Dombrovskis un vēl vesela varza SC, LPP, TP un ZRP(v) mērgļu, Latvijas gazpromizatoru, vēl nav aizlaisti biogāzē.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu