Izdots "Sīpolu" DVD • IR.lv

Izdots "Sīpolu" DVD

22

Izdevniecībā "Upe tuviem un tāliem" laists klajā grupas "Sīpoli" koncertieraksts DVD formātā "Kamēr tu šo spēli spēlē".

Savā koncertpraksē "Sīpoli" veidojuši vairākas koncertprogrammas, bet pirmajā grupas digitāli pieejamajā ierakstā iekļauti tematiski cikli (svīta Alberts, Mēness poēma), to fragmenti (Sirano de  Beržeraks, Mauglis) kā arī dziesmas (Dvēselīte, Daugaviņa, Veltījums mīlestībai, Zirgs, kas naktī dzied, Šķiršanās blūzs u.c.).

Ja šī grupa turētos kopā, apmēram tagad varētu atzīmēt 30 gadu no brīža, kad Sīpoli sāka savu darbību. Visi mūziķi patlaban katrs ir savā apritē un atkal kopā sanāca tikai, pateicoties SIA Koncertmeistars direktora Ērika Naļivaiko iniciatīvai, neatlaidībai un atbalstam, lai sniegtu vairākus koncertus Dailes teātrī. Sastāvs nav mainījies, vienīgi Sīpolu kādreizējās solistes vietā uzaicinājām trīs jaunas dziedātājas, saka "Sīpolu" dibinātājs un mūzikas autors Mārtiņš Brauns, piebilstot, ja kas liekas neskaidrs – ļaujieties tikai mūzikai. Galu galā nekas nav jāsaprot. 

Koncerta ieraksts veikts Dailes teātrī un izdots, pateicoties Rīgas Brīvostas pārvaldes un Jāņa Zaržecka atbalstam. Informatīvi to atbalsta Radio SWH.

 

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu