Izbeidz Veldres kautiņa lietu • IR.lv

Izbeidz Veldres kautiņa lietu

14
Kaspars Krafts, F64

Cietušajam vēl ir iespēja pret TP politiķi vērsties tiesā

Limbažu policijas iecirknī izbeigts kriminālprocess par kautiņu, kurā iesaistīts bijušais aizsardzības ministrs un Pārtikas un veterinārā dienesta ģenerāldirektors Vinets Veldre, ziņo LETA. Kriminālprocess izbeigts, jo cietušajam nodarīti viegli un īslaicīgi miesas bojājumi, kuri nepieļaujot tālāku lietvedību.

Kriminālprocess izbeigts jau otro reizi. Pēc tam, kad to izbeidza pirmo reizi, cietušais un Salacgrīvas iedzīvotājs Arnis Ķemers prokuratūrā iesniedza pārsūdzību.

Konflikts starp Veldri un Ķemeru izcēlās 14.augusta agrā rītā Salacgrīvas krodziņā "Minhauzens pie bocmaņa". Notikumā iesaistīto liecības atšķiras, atgādina LETA.

Veldre uz Salacgrīvas kafejnīcu "Minhauzens pie bocmaņa" atnāca ap pusnakti pēc peldes jūrā. Omulīgā gaisotnē malkoja alu, sauca tostus. Sākās dziedāšana, un pret rītu repertuārā parādījās arī Latvijas himna. Jaunieši pie blakus galdiņa ignorēja Veldres aicinājumu piecelties un dziedāt līdzi. Sākusies asa vārdu apmaiņa, kas izvērsās kautiņā.

 

Komentāri (14)

kdaljajev 14.11.2010. 15.12

Veldre laikam jutās kā armijas virspavēlnieks ar koka zobenu klepera mugurā.Puisim aizgāja širmis ciet.Labi.ka nesāka šaudīties.gan jau pistole arī ir,jādomā ka ne ūdens.Norakstīja sevi kā politiķis un viss.Tagad lai gana zirgus un audzē auzas,būs lielāks labums.Paspēlējās ar ministru portfeļiem un pietiek,jāsāk strādāt.

+6
0
Atbildēt

0

boss 15.11.2010. 01.23

Koments no Delfiem:

Skapis, 14.11.2010 14:03

Pajautājiet praktiski jebkuram salacgrīvietim kaut ko par Veldri un uzzināsiet, kas viņš patiesībā par “cilvēku” ;)

Izstāstīšu vienu stāstu. Nosapņoju pa nakti.

Ar mākoņiem saistīts izbijis ministrs, nolemj sev iekārtot lepnu namu mazpilsētā pie jūras. Nolīgst vietējos, šie ar savu darbu un materiālu sataisa visu kā vajag, bet naudu nesaņem. Viņiem vienkārši uzliek “mīksto”. Tad nu kādu dienu vietējā krogā abi satiekas, tiek atgādināts par parādu, bet bijušais ministrs jau ir krietni ieķēris. Bez miesassargiem, diviem brāļiem, viņš šeit parasti apkārt nestaigā, jo ir gana s..dus savārījis. Miesassargi tur vīru, kas atgādinājis par parādu, un bijušais ministrs viņu apstrādā.
Pēc tam bijušajam ministram ir blats attiecīgās vietās, un, protams, presei tiek izdomāti pekstiņi par himnu, VDK un vēl šo to.

+5
0
Atbildēt

0

archoftriumph 14.11.2010. 23.19

jaacer ka veldre dabuja pa seju par savu leciigumu – nav visiem jaaceljas kaajaas piespiedu kaartaa, iipashi ja blakus seezj noeedies “augshu” paarstaavis.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu