"Live Riga" saturu veidos "Dienas mediji'' • IR.lv

"Live Riga" saturu veidos "Dienas mediji''

29
liveriga.com

Rīgas pašvaldības biroja konkursā uzvar Šlesera biznesa partnera Koziola uzņēmums

Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) izsludinātajā atklātajā konkursā par galvaspilsētas zīmola un tūrisma veicināšanas portāla "Live Riga" satura uzturēšanu uzvarējis Viestura Koziola vadītais uzņēmums "Dienas mediji", atsaucoties uz publikāciju Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā, vēsta aģentūra BNS.

RTAB izveidi savulaik iniciējis galvaspilsētas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC), kuram ir senas biznesa saites ar Koziolu.

Konkurss par "Live Rīga" satura izstrādi, atjaunošanu un tulkošanas pakalpojumiem izsludinās jūlija vidū, tam savus pieteikumus iesūtījuši divi pretendenti. RTAB norāda, ka izvēlēts saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kas izvērtēts saskaņā ar nolikumā iekļautajiem kritērijiem.

Saskaņā ar noslēgto līgumu "Dienas mediji" nodrošinās portāla saturu no 15.septembra līdz nākamā gada 30.decembrim. Kopējā līguma cena nevarēs pārsniegt 66 tūkstošus latu bez pievienotās vērtības nodokļa. Pēc BNS aprēķiniem, kopējā pasūtījuma vērtība ar nodokli var sasniegt teju 80 tūkstošus latu.

Jau vēstīts, ka jūnija beigās par RTAB rudens – ziemas sezonas reklāmas kampaņas veidotājiem tika izvēlēta Šlesera ilggadēja popularizētāja Ērika Stendzenieka reklāmas aģentūra ''!MOOZ''.

Komentāri (29)

garausiitis 31.08.2010. 18.57

Neko citu jau nevarēja gaidīt. Viss notiek pēc plāna. Nesen klausījos Centrāltirgus šefa Liepiņa stāstu kā optimizē darbu tirgū. Dzirdēju , ka samazināta administrācija utml., bet tagad jautājums – klau , kāds man var paskaidrot no kurienes ir uzģenerētas 14000 jaunās darba vietas tūrismā ? Tas nav nekāds Šlesera sapnis kādā no JP dievkalpojumiem? Nebrīnīšos , ka Live Riga ar Dienu šo ciparu ar zelēs bēzjēgā kā rūpes par tūristiem. Vienīgais gribētos saprast no kurienes tāds radies, jo man zināma 1 Gaiķēna darba vieta , 5 Live Riga, no tām jāminuso Liepiņa administrācijas samazinājums, bet kungi un dāmas , kur ir tie 14000 tūkstoši?

+30
0
Atbildēt

0

Vaira Tempele 31.08.2010. 20.44

Kaarteejaa sheema, bet prokuratuura tikai paplikshkjinaas acis!
Shlesers paarnjem savaa kontrolee visu Riigu meerkakja aatrumaa un visi uz to tikai noskataas.
Ja taa turpinaasies riidzinieki driiz maksaas iedziivotaaju ienaakumu nodokli uz Shlesera personiigo kontu.

+16
0
Atbildēt

0

garausiitis 31.08.2010. 20.13

Klausos un brīnos – ziņās atkal stāsta , ka Rīgā ver ciet skolas – redz komercģimnāzija ciet, skat 100. vidusskola . Kaut kas te stāsta, ka skolotāji bezdarbniekos, bet laikam kāds aizmirsis pastāstīt , ka šie laikam tagad bāros kokteiļus jauc un ārzemniekus izklaidē. Laikam jādod kāda ziņa tomēr jaunajam Dienas redaktoram , lai fiksi saveido rakstu par pārkvalifikāciju….Savādāk nezin kur tos 14 000 izvilkt.

+14
0
Atbildēt

4

    garausiitis > garausiitis 01.09.2010. 09.15

    Betij – nezinu tā visa plusus vai mīmusus , bet tas ,ka pedagogi piehaltūre ir dzirdēts. Man viens čoms ir viesnīcas direktors un ir uzzīmējis dažu patstāvīgo pakalpojumu sniedzēju portretu – ir arī pedagogi ( nu pa dienu ).

    0
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > garausiitis 01.09.2010. 01.26

    Vai tas ir pozitīvi vai negatīvi, ka ārzemnieku izklaidētājas ir ar pedagoga kvalifikāciju?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > garausiitis 01.09.2010. 00.20

    Nezinu gan šādu niansi …

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs_kirsis > garausiitis 01.09.2010. 00.14

    Ja nemaldos, 100. vsk. Šķēlem meitas pabeidza. Vairs nevajag…

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu