Bēgot izraisa avāriju ar pieciem cietušajiem • IR.lv

Bēgot izraisa avāriju ar pieciem cietušajiem

14
Kristaps Kuhaļskis, F64

Bezatbildīgo ''Opel'' vadītāju no policijas neglābj pat divreiz lielāks ātrums nekā atļautais
Avārijā, ko svētdien uz Vidzemes šosejas pie Garkalnes izraisījis no policijas bēgošs autovadītājs, cietuši pieci cilvēki, tostarp divi bērni, ziņo aģentūra LETA. Galu galā pārkāpējs noķerts, kaut arī bēgot teju divreiz pārsniedzis uz Latvijas ceļiem atļauto braukšanas ātrumu 90 kilometri stundā (km/h).
Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa informē, ka svētdien ap pulksten 15 ceļu policistu radars netālu no dzelzceļa pārvada pie Garkalnes automašīnai "Opel" fiksējis ātrumu 157 km/h. Policistu pieprasījumu apstāties autovadītājs ignorējis un turpinājis traukties Rīgas virzienā, teju divreiz pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu 90 km/h.
Uz dzelzceļa pārvada, kur atļautais ātrums atbilstīgi ceļazīmei ir vēl mazāks, "Opel" ietriecās priekšā braucošajā automašīnā "VW Golf", kas ieskrēja ceļu norobežojošajā barjerā. Negadījumā cieta pieci "Golf" braucošie cilvēki, tostarp divi bērni. Visi nogādāti slimnīcā ar dažādām traumām. Viens no pieaugušajiem guvis smagus miesas bojājumus.
Netālu no sadursmes vietas policistiem automašīnu "Opel" izdevās apstādināt. Pēc sākotnējās informācijas, 1955.gadā dzimušais vīrietis, kurš vadīja "Opel", nav bijis alkohola reibumā.

.

Komentāri (14)

andrisskrastins 27.06.2010. 13.32

Pilnībā pievienojos. Ja tas nenotiek, cilvēkiem ir pamatotas tiesības jautāt par notikušo pagājušās vēlēšanās, jo nav ticības, ka tas neatkārtosies šogad atkal.

Žurnālistiem ir jārunā par nenomaksātajiem sodiem.

+15
0
Atbildēt

0

www.vecamate.lv 27.06.2010. 19.52

Vēlētāju vairums ,diemžēl, ir ar karoti barojami. Svaigākie teksti: par zaļajiem, tāpēc ka viņi par zemniekiem un tīru dabu, par Šleseru, tāpec ka izdarīgs, par Ušakovu, lai krievi sadod beidzot tiem birokrātiem, utt. Saujiņa Iriešu ir jauki, bet ja Vienotība turpinās paštīksmē šūpot kājas savā baltumā, tad rudens atnāks negaidīti interesants.

+7
0
Atbildēt

0

mary75 27.06.2010. 18.50

Skaidrs, ka var tikai piekrist autora viedoklim.
Totāls tiesikais nihilisms.
Un infantīlais Segliņš jau paspējis kārtējo reizi “paspīdēt”, izteikdamies, ka viņi lūk, tagad, varot nekādus sodus nemaksāt, jo viņi tagad saucoties AŠ2.
Un tie paši mierīgi turpina melot un zombēt tālāk, un aborigēni atkal tiem tic, reitings jau tuvu 6%.
Latvijā, tapat, kā Krievijā, divas galvenās nelaimes – muļķi un ceļi(“duraki i dorogi) – Krievijas klasika.

+7
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu