Aiztur jaunieti, kurš interesējies par kanibālismu • IR.lv

Aiztur jaunieti, kurš interesējies par kanibālismu

19
Kestutis Vanagas, F64

Internetā uzdod jautājumus par kanibālismu, lai redzētu, kā uz to reaģē sabiedrība

Valsts policija šonedēļ aizturējusi jaunu vīrieti, kurš maijā kādā interneta portālā bija ievietojis aizdomīgus jautājumus saistībā ar kanibālismu, atsaucoties uz policijas informāciju, ziņo BNS.

1987.gadā dzimušais rīdzinieks jautājumus par kanibālismu, piemēram, kāpēc asinis ir sāļas, kā garšo cilvēka gaļa, kur to var nopirkt, kur var iegādāties ķirurga piederumus, uzdevis, lai pēc tam pavērotu sabiedrības reakciju.

Aizturētajam ir vidējā izglītība, pašlaik viņš ir bezdarbnieks, taču iepriekš strādājis par programmētāju, informē policijā. Jaunietis tiek vainots rupjā sabiedriskā miera traucēšanā, kas izpaužas acīmredzamā necieņā pret sabiedrību vai bezkaunībā, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru. Savu vainu nodarītajā aizturētais atzīst un nožēlo.

.

Komentāri (19)

tetrapack 18.06.2010. 13.43

Pamats acīmredzot ir Krimināllikuma 231. pants par huligānismu (Par rupju sabiedriskā miera traucēšanu [..] soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām).

Kādā veidā komentāri internetā var tikt interpretēti kā huligānisms, par to neņemos spriest… Tad jau liela daļa delfu komentētāju sen būtu aiz restēm. Vispār, neesmu jurists, bet domāju, ka puisim nevajadzēja atzīt vainu, nekāda reāla pamata tam nav. Bet acīmredzot nobijās un nezināja, ko citu iesākt.

+6
0
Atbildēt

0

Elmārs Biеle 18.06.2010. 13.22

Kas tās par idiotiskām apsūdzībām? Un uz kāda pamata?

+6
-1
Atbildēt

3

    goldsweetpea > Elmārs Biеle 18.06.2010. 15.14

    Посмотри сам, что писал данный персонаж. Там и фота закаченна “типо его”. Интересно, если фота не его, то будут ли другие обвинения?
    http://irc.lv/qna/questions?nick=EVLAMPIY

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    snjuu > Elmārs Biеle 18.06.2010. 13.29

    Kārtējie represīvo/tiesībsargājošo iestāžu murdziņi. Šiem, protams, bija jāveic pārbaude, bet, atklājot, ka viss oki, jāliekas mierā. Tagad nu nodarbojas ar “pedagoģiju” sovoku stilā.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    IvetaKazoka > Elmārs Biеle 18.06.2010. 17.06

    Jevlampijs konkrēti “piedurās”. Nu lai, ‘kei, ja jaunizceptais Dexters Morgans liekas aizdomīgs, var tak klusiņām mierīgi apciemot kopā ar psihiatru, aprunāties, novērtēt iespējamo risku. Bet nē, par viena tirliņa jautājumiem, amatieri uzplečos šovu presē uztaisa. :D

    +3
    0
    Atbildēt

    0

IvetaKazoka 18.06.2010. 14.38

Noskatījos “Īlajas grāmatu”. Interesanti, tā ir taisnība ka no “čelovečinas” lietošanas uzturā rokas sāk trīcēt?

P.S. Kad man tagad atnāks pakaļ?
P.P.S. Kad apcietinās režisorus Allen Hughes, Albert Hughes un kinofilmas izplatītājus? :D

+4
0
Atbildēt

1

    snjuu > IvetaKazoka 19.06.2010. 04.06

    Nu, starptautiskā meklēšanā džeki būtu jāizsludina.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu