Kalnciema kvartālā atzīmēs Francijas institūta Latvijā 20 gadu jubileju • IR.lv

Kalnciema kvartālā atzīmēs Francijas institūta Latvijā 20 gadu jubileju

30
Kvartets "Undertango". Publicitātes foto

Pasākuma atklāšanas koncertu uz brīvdabas skatuves sniegs kvartets “Undertango”

Kalnciema kvartā no 13. līdz 15.jūlijam ar koncertiem, tirgu, kino un bērnu aktivitātēm atzīmēs Francijas institūta Latvijā 20 gadu jubileju, raksta aģentūra LETA. Pasākuma atklāšanas koncertu uz kvartāla brīvdabas skatuves šodien sniegs kvartets “Undertango”, kurā spēlē vijolnieks Gidons Grīnbergs, akordeoniste Evita Dūra, pianists Mārtiņš Zilberts vai Romāns Vendiņš un kontrabasists Viktors Veļičko. 

Kvartetam muzikālajā priekšnesumā pievienosies šansonu dziedātāja Ineta Rudzīte. Tāpat koncertu sniegs arī šveiciešu un latviešu dīdžeju duets “Lévi & Strauss”, kas jau vairākus gadus regulāri uzstājas klubā “Aristīds” un piedalījies “Klik Klak” vakaros.

14.jūlijā goda vietā būs Francijas kino. Sākot no plkst.22, kvartāla apmeklētājiem būs iespēja brīvā dabā baudīt klasisko franču kino, kas tiks rādītas ar subtitriem angļu valodā. 

15.jūlijā no plkst.10 līdz 16 tirgu piepildīs franču šarms – skanēs franču mūzika un būs vairāki Francijas produktu tirgotāji, kas papildinās vietējo ražotāju kolorītu. No plkst.11 līdz 14 notiks bērnu radošās darbnīcas, kurās caur spēlēm un rotaļām bērni iepazīs franču valodas pamatus. 

Līdzās nedēļas nogales pasākumiem līdz 18.jūlijam kvartāla galerijā ir apskatāmi franču tēlnieka Patrika Peltjē darbi.

Vairāk informācijas kvartāla mājas lapā

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu