Sākas Diksilendu mūzikas festivālu • IR.lv

Sākas Diksilendu mūzikas festivālu

18
NULL

Atklāšana 29. jūnijā klubā “Trompete”, uzstāsies apvienība “The Dixie Hot Licks”

Ar čehu muzikālās apvienības “The Dixie Hot Licks” koncertu restorānā “Trompete” ceturtdien, 29. jūnijā aklās Starptautisko Diksilendu mūzikas festivālu, raksta aģentūra LETA. 

Pēc “The Dixie Hot Licks” kafejnīcā notiks arī “jam session” ar pašmāju mūziķu piedalīšanos, kā arī improvizācijas meistarklases. Festivāls šogad norisināsies līdz 1.jūlijam. 

Tā laikā 30.jūnijā Limbažos notiks džeza improvizācijas meistarklases, kuras vadīs diksilendu apvienības “Sapņu komanda” mūziķi Indriķis Veitners, Artis Orubs un Madars Kalniņš. 

Savukārt 1.jūlijā Umurgā paredzēts bezmaksas mēmā kino seanss, ko pavadīs Kalniņa priekšnesums. 

30.jūnijā Limbažu ielās plkst.16 norisināsies Latvijas diksilendu apvienotā orķestra sveiciens. Plkst.17 paredzēta džeza improvizācijas meistarklases Limbažu kultūras namā. Plkst.20 pie Limbažu kultūras namanotiks bezmaksas brīvdabas koncerts “Diksilendi Limbažos”, kurā uzstāsies “Second Line Jazzband” no Zviedrijas un pašmāju “Sapņu komanda”. 

Bet 1.jūlijā Umurgā plkst.15 notiks bezmaksas koncerts “Diksilends iedvesmo”, piedalīsies “Lauku ielas diksilends”, “Melngaiļskolas Bigband Combo” un diksilends “Sigulda”. Plkst.17 paredzēts Mēmā kino seanss Umurgas kultūras nama lielajā zālē ar tapiera pavadījumu. Plkst.19 sāksies festivāla vakara koncerts “Labākie diksilendi Umurgā”, kurā piedalīsies “The Dixie Hot Licks”, “Second Line Jazzband”, “Sapņu komanda” un Latvijas Nacionālās operas solists Nauris Puntulis, kā arī latviešu grupa “Sunny Groove Dixie”. Plkst.22 sāksies nakts balle ar muzikālo apvienību “Zaļā galma kapela”.

Vairāk informācijas feisbuka lapā

Komentāri (18)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu