Rīgā sākas modes nedēļa • IR.lv

Rīgā sākas modes nedēļa

34

 

No otrdienas, 28. marta līdz 1.aprīlim norisināsies 26.Rīgas modes nedēļa, kurā savas apģērbu kolekcijas piedāvās dizaineri no Latvijas un ārvalstīm, raksta aģentūra LETA. 

Šīs modes nedēļas laikā tiks prezentēti tādu pazīstamu Latvijas dizaina zīmolu jaunākās kolekcijas kā “NÓLÓ”, “Amoralle”, “Katya Katya Shehurina”, “Anna Led”, “One Wolf”, “Paviljons”, “Natalija Jansone” un “Narciss”. Tāpat ar savu skati piedalīsies dizaineres Indras Miklavas zīmols “Talented”, kas veiksmīgi pieteicis sevi Rīgas modes nedēļā aizvadītajā rudenī. 

Vienlaikus Rīgas modes nedēļā debitēs jaunais zīmols “Cinnamon”, kā arī savu jaunāko vīriešu un sieviešu džinsa apģērbu kolekciju prezentēs dizainers Iļja Buličevs. Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova norādīja, ka daudzu sezonu laikā galveno nedēļas dalībnieku sastāvs ir nemainīgs – tie ir spēcīgi un pazīstami Latvijas dizaineri, kuru profesionalitāte ir neapšaubāma. Taču arī jaunie zīmoli nesot savu redzējumu uz mūsdienu tendencēm, veidojot vēl vienu Latvijas modes attīstības posmu.

Vairāk informācijas modes nedēļas mājas lapā

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu