Nacionālajā teātrī jauna izrāde "Latgola.lv-2" • IR.lv

Nacionālajā teātrī jauna izrāde “Latgola.lv-2”

25
Pēteris Liepiņš un Dace Bonāte izrādē "Latgola.lv 2". Publicitātes foto

Komēdija ir  turpinājums populārajam iestudējumam “Latgola.lv”

Piektdien, 25.aprīlī plkst.19 Latvijas Nacionālajā teātrī pirmizrādi piedzīvoja Valda Lūriņa režijā tapušais iestudējums “Latgola.lv-2”, raksta aģentūra LETA. 

Baltinavas pašdarbības teātra vadītājas un aktrises Danskovītes jeb Anitas Ločmeles sarakstītā tautas komēdija ir kā turpinājums iestudējumam “Latgola.lv”. “Vecu ļaužu mīlestība un sābru būšana, par ko čiuļi brīnās un ar ko čangaļi lepojas, darījušas savu – pēc vairāk nekā 100 “Latgolas.lv” izrādēm visa radošā kopa – režisors, komponists, dziesmu tekstu autors un aktieri – ir apņēmības pilna raut vaļā tikpat vērienīga apjoma otro sēriju. Un teātrī tas nenotiek bieži. Arī šis stāsts būs par Latgales cilvēku spēku un humora dzirksti. Pašu ļaudīm šoreiz pievienojies arī spožais Dailes teātra aktieris Pēteris Liepiņš, kas dalīs Ontana lomas smagumu ar Uldi Dumpi. 

Izrādes varoņu lomās iejutīsies Dumpis, Liepiņš, Dace Bonāte, Anna Klēvere, Daiga Gaismiņa, Evija Skulte, Indra Burkovska, Voldemārs Šoriņš, Zane Jančevska, Mārtiņš Egliens, Gundars Grasbergs, Valdis Zilveris, Juris Hiršs un Artis Drozdovs. Dziesmu tekstu autors ir Jānis Peters, bet komponists – Valdis Zilveris. Pie iestudējuma strādājuši arī scenogrāfs Mārtiņš Milbrets, kostīmu māksliniece Jurate Silakaktiņa, horeogrāfs Alberts Kivlenieks, foto mākslinieks Imants Urtāns, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš.

Vairāk informācijas teātra mājas lapā 

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu