Ukrainu ceturtdien pametuši vairāki deputāti (papild.) • IR.lv

Ukrainu ceturtdien pametuši vairāki deputāti (papild.)

17
Foto: LETA/AFP

No Kijevas Žuljanas lidostas VIP termināļa ceturtdien izlidojis  51 čarterreiss

Ukrainas varas partijas pārstāvošie deputāti steidz pamest Ukrainu, ņemot līdzi arī savas ģimenes, vēsta Ukrainas mediji.

“Obozrevatetel” vēsta, ka no Kijevas Žuljanas lidostas VIP termināļa ceturtdien izlidojis jau 51 čarterreiss ar cilvēkiem, kas vēlas pamest Ukrainu.

“Obozrevatetel” rīcībā esošā informācija liecina, ka viena no lidmašīnām, kas devusies uz Austriju, nav saņēmusi atļauju nolaisties Vīnē un bijusi spiesta atgriezties Kijevā.

Savukārt citai lidmašīnai nav ļauts nosēsties vairākās Vācijas lidostās.

No Ukrainas izlidojošo personu sarakstā figurē arī Ivans Fursins, kas ir viens no “Trasta komercbankas” akcionāriem. Finanšu un kapitāla tirgus publicētā informācija rāda, ka Fursinam ir būtiska netiešā ceļā iegūta līdzdalība ”Trasta komercbankā” – no 20% līdz 33%. Saskaņā ar Ukrainas mediju publiskoto informāciju Fursins devies uz Šveici.

“Trasta komercbankas” pārstāve Iolanta Kaķe sestdien Ir.lv informē ka Ivans Fursins vēl 21.februārī esot plkst. 18 balsojis Ukrainas Augstākajā Radā, tādējādi informācija par to, ka Ivans Fursins steidzami pametis Kijevu, neatbilst patiesībai.

“Trasta komercbanka” Latvijas finanšu tirgū darbojas kopš 1989.gada. Līdztekus Latvijas filiālēm darbojas “Trasta komercbankas” filiāle Kiprā. Bankas grupas pārstāvniecības atvērtas Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Tadžikistānā, Azerbaidžānā un Honkongā.

(papildināta ar Trasta komercbankas viedokli)

Komentāri (17)

Ligita Melece 22.02.2014. 13.30

Nevaru saprast kāpēc Ločmēļa raksts paliek nepārtraukts? Vai fašist-okupantu valodu nevar pārtulkot prastā “suņu valodā”: latviešu valodā??

+5
0
Atbildēt

0

Kaspars Špūle 22.02.2014. 15.39

Baltkrievija pieprasījusi, lai bijušais Ukrainas iekšlietu ministrs Zaharčenko atstāj tās teritoriju, vēlākais, līdz 18.00

http://hvylya.org/news/exclusive/belarus-potrebovala-ot-zaharchenko-i-kurchenko-do-18-00-pokinut-territoriyu-stranyi.html

+4
0
Atbildēt

2

    dro > Kaspars Špūle 22.02.2014. 17.34

    Doždj rāda Jaunukoviča autoparku – vairāki desmiti limuzīnu…Rada pārņēmusi Maidanas lozungu Slava Ukrainai. Slava Ukrainai, varoņiem slava bija Ukrainas nacionālo partizānu sauklis.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    esmeralda_se > Kaspars Špūle 22.02.2014. 15.57

    Spēcīgi… atliek mēģināt D-osetiju vai ko tamlīdzīgu:) Putinam Krievijā šis “atstrādatais materiāls” 100% nebūs vajadzīgs.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

dro 22.02.2014. 15.28

Parādījusies ideja Janukoviča rezidencē ierīkot Korupcijas muzeju:)

+2
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu