Liepājas teātrī Ziemassvētku koncertuzvedums "Dvēseles pagalmā" • IR.lv

Liepājas teātrī Ziemassvētku koncertuzvedums “Dvēseles pagalmā”

33
Publicitātes attēls

Aktieri dziedās Ziemassvētku un populāras latviešu dziesmas

No šodienas Liepājas teātris skatītājiem piedāvās Ziemassvētku koncertuzvedumu, kam šogad dots nosaukums “Dvēseles pagalmā”, raksta aģentūra LETA.

Koncertuzvedumā skanēs dziesmas tikai latviešu valodā. Programmu veidojuši teātra muzikālais vadītājs Normunds Kalniņš un teātra direktors Herberts Laukšteins. Par muzikālo skanējumu rūpēsies mūziķi Normunds Kalniņš, Māris Zīlmanis, Aivars Meijers, Zanda Štrausa un īpašais viesis – saksofonists Artis Gāga. 

“Koncerta pirmajā daļā aktieri pārtaps par bērniem un kopīgi izdziedās populāras bērnu dziesmiņas par Ziemassvētku tēmu. Otrā daļa būs klusāka, intīmāka un pārdomas rosinoša – ceram, ka skatītāji sasmelsies dvēseles mieru un apjautīs savas latviskās saknes,” informēja Kalniņš. Līdzās klasiskām Ziemassvētku dziesmām koncertuzvedumā skanēs arī dziesmas no grupu “Instrumenti”, “Musiqq” un citu mūsdienu muzikālo apvienību repertuāriem. 

Koncertā piedalīsies gandrīz visa Liepājas teātra aktieru trupa: Egons Dombrovskis, Inese Kučinska, Edgars Pujāts, Kaspars Gods, Sigita Jevgļevska, Marģers Eglinskis, Armands Kaušelis, Inese Jurjāne, Viktors Ellers, Signe Ruicēna, Rolands Beķeris, Agnese Jēkabsone, Everita Pjata, Kaspars Kārkliņš, Laura Jeruma, Ilze Trukšāne, Pēteris Lapiņš, Sandis Pēcis, Anete Berķe, Edgars Ozoliņš, Gatis Maliks, Mārtiņš Kalita un Ilze Jura. Par vizuālo noformējumu un mākslinieku kostīmiem gādās Zigrīda Atāle. 

Kopumā notiks 10 koncerti, no kuriem pirmais paredzēts šodien. Vairāk informācijas teātra mājas lapā

Komentāri (33)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu