Kalnciema kvartālā Andreja Prigičeva personālizstāde "Seksīgie nelieši surikāti" • IR.lv

Kalnciema kvartālā Andreja Prigičeva personālizstāde “Seksīgie nelieši surikāti”

22

Prigičevs piedāvā savu skatījumu uz vēsturi, filozofiju, psiholoģiju, okultismu un reliģiju

Kalnciema kvartāla galerijā no šodienas, 12.decembra būs apskatāma Andreja Prigičeva personālizstāde “Seksīgie nelieši surikāti”, raksta aģentūra LETA. Laikā, kad sabiedrībā valda konsekvences krīze un dominē mūsdienīgā izpratne, kas zaudējusi saikni ar patiesības sajūtu un tās pamatnostādnēm – cilvēks, civilizācijas, sabiedrība -, autors piedāvā darbus ar savu skatījumu par vēsturi, filozofiju, psiholoģiju, okultismu un reliģiju. 

Izstādē “Seksīgie nelieši surikāti” Prigičevs atspoguļojis sabiedrībai vispārzināmas, bet ne vienmēr pozitīvi akceptējamas vai pat nepopulāras tēmas, kas saistītas ar vietēju un arī globālu sociālpolitisko normu, ētiski un tikumiski aktuālu problemātiku. 

Prigičevs veiksmīgi apliecinājis sevi gan multimediālās mākslas formās, gan arī kā restaurators un interjerists. Mākslinieks beidzis Liepājas Lietišķās mākslas vidusskolu, dzīvo un strādā Liepājā. Prigičevs glezno, radījis vairumu instalāciju un interjeru, novatoriski atjaunojot vecas lietas, kuras, viņa radošās iztēles transformētas, iegūst jaunu dzīvi un vizuālo estētiku. Pēc mākslinieka zīmējumiem animācijas studijā “Rija” tapusi multiplikācijas filma.

Vairāk informācijas Kalnciema kvartāla mājas lapā

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu