Laikmetīgās mākslas centrā atklās Romana Korovina izstāde "Melnais cimds" • IR.lv

Laikmetīgās mākslas centrā atklās Romana Korovina izstāde “Melnais cimds”

7
Izstādes publicitātes attēls

Katrs divdaļīgais izstādes mākslas darbs ir kā saīsināts komikss

Šovakar, 28.novembrī plkst.18.30 Laikmetīgās mākslas centra Ofisa galerijā tiks atklāta Romana Korovina izstāde “Melnais cimds”, raksta aģentūra LETA.

 “Melnajā cimdā” katrs divdaļīgais mākslas darbs ir saīsināts komikss: starp diviem uzmetumus atgādinošiem gleznojumiem ir norisinājies notikums, kas parādīts ar diskrētiem, bet trāpīgiem līdzekļiem, precīzi vizuāli fiksējot divus punktus un nogriezni starp tiem uz dzīves taisnes. Tas, kas noticis pirms tam un sekos, ir nezināms un reizē nojaušams. Izstādes skatītājam tiek dota iespēja pamanīt atšķirības attēlos un atrast sevi uz attiecīgās taisnes. 

1973.gadā dzimušais Korovins ir absolvējis Latvijas Mākslas akadēmijas Grafikas nodaļu un personālizstādes veido kopš 2004.gada. Autors pazīstams saistībā ar tādiem Latvijas kultūras vides dalījumiem un grupām kā, piemēram, tekstgrupa “Orbīta”, studija “Vilks Production” un ārzemēs regulāri prezentētie Latvijas fotomākslinieki, taču vienlaicīgi Korovins stāv ārpus tiem, nesaistoties ne ar vienu līdz galam. 

Korovina izstāde “Melnais cimds” Laikmetīgās mākslas centra Ofisa galerijā būs aplūkojama līdz 10.janvārim.

Vairāk informācijas centra mājas lapā

Komentāri (7)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu