Rīgas pieturvietās notiks dejotāju akcija "Stopmob" • IR.lv

Rīgas pieturvietās notiks dejotāju akcija “Stopmob”

25
Foto no e-žurnāla "Nāc dejot" Facebook lapas

Dalībnieki, stāvot pieturās un izliekoties par vienkāršiem cilvēkiem, pēkšņi sāks dejot un rādīt savu improvizēto priekšnesumu citiem

Deju e-žurnāls “www.nacdejot.lv” Eiropas mobilitātes nedēļā no šodienas, 16.septembra līdz 22.septembrim organizēs nebijušu akciju ar dejotājiem “Stopmob”, raksta aģentūra LETA. Tās laikā Rīgas iedzīvotājus un viesus sabiedriskā transporta pieturvietās pārsteigs dejotāji. 

Akcija būs tradicionālās un laikmetīgās dejas kultūras saplūšana. Tā būs iespēja paplašināt redzesloku improvizācijā, deju stilu dažādībā un iepazīt mākslinieciski kvalitatīvus priekšnesumus vairāk nekā 36 sabiedriskā transporta pieturvietās Rīgas pilsētā. Dejotāji būs kā ikdienišķi cilvēki, kuri steidzas uz skolu, studijām, darbu vai ballīti, bet te pēkšņi kaut kas mainās – un viņi sāk dejot. Tās būs tikai trīs līdz piecas minūtes, bet šis laiks būs dejas laiks, kas liks cilvēkiem pasmaidīt un apspriest piedzīvojumu ar paziņām un draugiem. 

Akcijas laikā ikviens būs liecinieks dažādu deju stilu izpausmēm dažādās sabiedriskā transporta pieturvietās Rīgas centrā trīs reizes vienas stundas laikā. Dalībnieki, stāvot pieturās un izliekoties par vienkāršiem cilvēkiem, pēkšņi sāks dejot un rādīt savu improvizēto priekšnesumu citiem cilvēkiem, kuri tajā brīdī atradīsies pieturā vai vienkārši ies garām. Dejotāji, klausoties mūziku austiņās un netraucējot citus cilvēkus, ļausies dejas burvībai.

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu