Zirgu ielas koncertzālē šovakar urbāni romantisks mūzikas koncerts • IR.lv

Zirgu ielas koncertzālē šovakar urbāni romantisks mūzikas koncerts

29
Nacionālās operas solists Armands Siliņš koncerta laikā. Publicitātes foto

Koncertā “Wunderzellis” skanēs latviešu mūzika

Šovakar, 17.jūnijā plkst.20 jaunajā Zirgu ielas koncertzālē notiks Latvijas Nacionālās operas baritona Armanda Siliņa un viņa domubiedru urbāni romantisks mūzikas koncerts “Wunderzellis”, raksta aģentūra LETA. Koncertā līdzās Siliņam piedalīsies arī Latvijas Nacionālā teātra aktieris Gundars Grasbergs un kvartets “Undertango”, kurā muzicē pianists Mārtiņš Zilberts, akordeoniste Evita Dūra, vijolnieks Indulis Cintiņš, kontrabasists Viktors Veļičko un arī ģitārists Kaspars Zemītis. 

Koncertā skanēs latviešu kamermūzika, klasiķu Emīla Dārziņa, Alfrēda Kalniņa, mūsdienu komponistu Artūra Maskata, Romualda Kalsona un Imanta Zemzara darbi, kā arī mazliet mazāk klasiskas dziesmas mūziķu interpretācijā no grupu “Gaujarts”, “Suņa stunda” un “DoDo” repertuāra. 

Mūziku papildinās Grasberga runātas un dziesmu tekstu autoru daiļrades iedvesmotas intermēdijas – dziesmu pieteikumi. Koncertprogramma balansē uz smalkas robežas starp akadēmisko un estrādes, kamermūzikas un teātra mūzikas žanru. Zirgu ielas koncertzāle atrodas Kaļķu ielā 11a, ieeja no Zirgu ielas.

Biļetes cena Ls 5. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu