Nosaka trīs spēcīgākos konkursā par eiro komunikācijas stratēģiju • IR.lv

Nosaka trīs spēcīgākos konkursā par eiro komunikācijas stratēģiju

25
Foto: AFP/LETA

Plānotā līgumcena ir līdz 285 000 latu bez pievienotās vērtības nodokļa

Noskaidroti trīs spēcīgāko ideju autori konkursā par eiro komunikācijas stratēģijas izstrādi un īstenošanu. Tie ir “MRS grupa” sadarbībā ar “RCL”, “Mooz!” sadarbībā ar “Komunikācijas aģentūru”, kā arī “Hill and Knowlton Latvia”, ziņo “Nozare.lv”.

Metu konkursam seko iepirkumu procedūra, kad iepirkuma komisija izvērtēs potenciālos partnerus, informēja Finanšu ministrijā. Konkursam par eiro ieviešanas komunikācijas stratēģijas izstrādi un īstenošanu bija iesniegti pieci pieteikumi.

Žūrijas komisija idejas vērtēja aizklāti. Labākās idejas noteica punktu summa, kas veidojās no ekspertu individuāli iesūtītajiem punktiem. Tie piešķirti katrai idejai saskaņā ar nolikumā iekļautajiem vērtējuma kritērijiem. Ideju autori, atverot tā dēvētās devīžu aploksnes, kļuva zināmi otrdien.

Žūrija 635 punktus piešķīra “MRS grupas” un “RCL” darbam, 580 punktus – “Mooz!” un “Komunikācijas aģentūras” idejai, bet “Hill and Knowlton Latvia” saskaņā ar žūrijas vērtējumu ieguvusi 540 punktus.

Saskaņā ar iepirkumu procedūru tuvākajā laikā iepirkuma komisija izvērtēs pretendentu atbilstību nolikuma prasībām un veiks sarunu procedūru. Pirms tās pretendenti tiks informēti par partnera izvērtēšanas kritērijiem. Partneris eiro komunikācijas stratēģijas īstenošanai būs zināms jūlijā.

Finanšu ministrijā informēja, ka šis ir viens no būtiskākajiem iepirkumiem eiro ieviešanas komunikācijas plānā. Saskaņā ar konkursa nolikumu plānotā līgumcena ir līdz 285 000 latu bez pievienotās vērtības nodokļa.

Kopumā eiro komunikācijas nodrošināšanai veikti seši iepirkumi, no tiem procedūra pabeigta trīs iepirkumos. Eiro ieviešanas komunikāciju līdzfinansē Eiropas Savienība.

 

Komentāri (25)

dace_timermane_lv 11.06.2013. 18.19

Ja Mooz uzvarēs, tad jau visai Latvijai ar krievu kalkiem atkal būs jāspiež “cieti” :)

+2
0
Atbildēt

2

inta_s 11.06.2013. 22.48

Pa šo naudu labāk būtu izremonetējuši kādu slimnīcu nevis skalojuši cilvēkiem smadzenes par to cik EURO labs un kā debesu mannā kritīs no debesīm ja tikai mēs pieņemsim EURO par spīti tam ka EURO zonā ir recesija un neatrisināta parādu krīze.

+2
-1
Atbildēt

0

Ligiña Doniña 12.06.2013. 13.40

Amerikāņi tikmēr translē neizpratni: kāda draņķa dēļ jāzaudē 4 stiprākā valūta pasaulē. Lai gan varbūt nezin, ka ir jau faktiski zaudēta ar savu piesaisti nestabilajam EURO. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EPjJ8Q8ofOY#

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu