Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Ņujorkas ēnā / The Place Beyond the Pines
Kristīne Simsone

 

0000 Ņujorkas ēnā / The Place Beyond the Pines. Ņujorkas ēnā sajūtu ziņā ir piezemētāka par režisora Dereka Sienfrānsa iepriekšējo, nu jau kulta lenti Blue Valentine, taču tik un tā filma valdzina ar teju taustāmām, reālistiskām emocijām. Skaudrajā stāstā par diviem tēviem, viņu likteņu un pēcāk atvašu saistību Sienfrānss ir niansēti izveidojis konfliktējošu tēlu raksturus, no kuru pieņemtajiem lēmumiem attīstās daudzslāņaina drāma. Inteliģents, skaudrs un nepelnīti maz uzmanības saņēmis neatkarīgā kino stāsts ar šarmanto aktieru Raiena Goslinga un Bredlija Kūpera lieliskiem aktierdarbiem. Kino no 26.aprīļa.

oo Lieciet likmes uz favorītu / Lay the Favorite. Viegla un pārsteidzoši bezgaršīga Stīvena Frīrsa (viņa kontā oskarotā Karaliene ar Helēnu Mirenu) komēdijdrāma par kādas izbijušas striptīzdejotājas piedzīvojumiem Lasvegasas azartspēļu pasaulē. Tēlu, tāpat kā sižeta periodiskā muļķība un plakanība liek vilties un garlaiko. Kino no 26.aprīļa.

oo Identitātes zagle / Identity Thief. Viduvēja komēdija, kurā galveno varoņu (svešas identitātes zogoša dāmīte un viņas mietpilsoniskais upuris) tēli kaitinoši pārspīlēti. Humors smieklus neraisa, nevajadzīga sentimentālisma pārpilnas pauzes. Kino no 26.aprīļa.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu