Pasniegs "Latvijas stila un modes balvu 2012" • IR.lv

Pasniegs “Latvijas stila un modes balvu 2012”

19

Gadskārtējās stila un modes balvas tiks pasniegtas 13 nominācijās

Šovakar, 25.februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē jau astoto gadu tiks pasniegta “Latvijas stila un modes balva 2012” un pie balvas tiks uzvarētāji 13 nominācijās, raksta aģentūra LETA. Balvas pretendenti nominācijā “Stilīgākais aktieris” ir Ivars Krasts, Artuss Kaimiņš un Jurijs Djakonovs, nominācijas “Stilīgākā aktrise” pretendentes ir Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Dārta Danēviča un Elita Kļaviņa, bet balvas pretendenti nominācijā “Stilīgākā mūziķu grupa” ir “The Sound Poets”, “Astro’n’out” un “Triānas parks”. Nominācijai “Stilīgākā dziesmu izpildītāja” izvirzītas Anete Kozlovska, Agnese Rakovska un Maija Sējāne, bet nominācijai “Stilīgākais dziesmu izpildītājs” izvirzīti Ralfs Eilands, Markus Riva un Gacho. Pretendentes uz balvu nominācijā “Stilīgākā TV-dīva” ir Anna Rozīte, Ketija Dombrovska un Santa Bindemane, bet “Stilīgākais TV vadītājs” – Renārs Zeltiņš, Ansis Klinstons un Jānis Krēvics. Nominācijai “Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2012.gadā” izvirzīti veikali “Decadence Lounge”, “Christmas Pop-Up” un “Bang Bang”, bet balvas pretendenti nominācijā “Gada debija modes jomā” ir zīmols “BeCarouselle”, Jānis Šne un zīmols “Amoralle”. Pretendenti uz balvu nominācijā “Gada modes mākslinieks” ir Agnese Narņicka, Jekaterina Šehurina, Alise Trautmane un Natālija Jansone. Kandidāti nominācijās “Labākās žurnāla stila lapas” un “Stilīgākais žurnāla vāks”, kā arī balvas “Par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā” ieguvējs tiks paziņots ceremonijas laikā. 

Žurnāls “L’Officiel Latvija” pasniegs savu tradicionālo speciālo balvu, bet portālā “Delfi” notiks lasītāju balsošana par visstilīgāko personību no visiem nomināciju kandidātiem. Kandidātus nominācijās vērtēja speciālā žūrija, kuras sastāvā ir glancēto žurnālu redaktori, fotogrāfi un citi modes eksperti – žurnāla “JOY” galvenā redaktore Daina Baika, žurnāla “UNA” galvenā redaktore Džina Briška, žurnāla “Santa” modes redaktore Ieva Čečina, fotogrāfs Jānis Deinats, žurnālu “Lilit” un “Lilit.ru” mākslinieciskā vadītāja Anda Kļaviņa, modes eksperte Una Meistere, portāla “Delfi” modes un skaistuma redaktore Tata Ņevskaja, žurnālu “Lilit” un “Lilit.ru” modes un skaistuma redaktore Marija Rudakova, žurnāla “L’Officiel Latvija” modes žurnāliste Jūlija Rumjanceva, modes eksperte Maija Silova, žurnāla “Pastaiga” izdevēja Aija Simsone, modes blogeris Deniss Ševeļovs, žurnāla “Klubs” galvenais redaktors Juris Šleiers, žurnāla “Lilit” modes redaktore Dace Vaivara, žurnāla “L’Officiel Latvija” galvenā redaktore Jeļena Vlasova un žurnāla “Cosmopolitan” galvenā redaktore Santa Kristiāna Zamuele. 

Kandidātus nominācijās “Labākās žurnāla stila lapas” un “Stilīgākais žurnāla vāks” vērtēja starptautiskie modes eksperti – modes žurnāliste no Stokholmas Zulfija Starsta, starptautiskā modes un dizaina portāla “www.design42day.com” modes direktore Laura Fjuzo un pazīstamais Krievijas modes mākslinieks Oļegs Birjukovs. “Latvijas stila un modes balvas 2012” pasniegšanas ceremonija tiešraidē būs skatāma plkst.21.10. Par šova konceptu un uzvedumu rūpēsies pazīstamais aktieris un režisors Kaspars Zvīgulis, bet skatuves noformējumu veidos scenogrāfs un pasākumu dizaineris Aleksandrs Vasiļenko no “Culte Bizarre Art Group”.

Komentāri (19)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu