Video: Voldemārs Dūdums spridzina idejas • IR.lv

Video: Voldemārs Dūdums spridzina idejas

44
Voldemārs Dūdums lekcijas laikā.

 

Lai atbalstītu radošu, ilgtspējīgu uzņēmējdarbību, kas balstīta mākslā un kultūrā, Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija izveidojis programmu „Brigāde”, kurai jārisina sociālie jautājumi un jāuzlabo vietējo kopienu dzīves kvalitāte.

Programmas ietvaros līdz decembrim notiks izglītojoši pasākumi, savukārt janvārī būs iespējams iesniegt savus pieteikumus konkursam, informē Laikmetīgās mākslas centra pārstāve Elza Zīda.

2013.gada sākumā 15 konkursa uzvarētājiem ar inovatīvām un oriģinālām idejām tiks piešķirti līdz 5000 latu sava uzņēmuma radīšanai un attīstīšanai. Programmas finansējumu nodrošina”Open Society Foundations”.

Skatieties britu eksperta Maikla Painera darbnīcas “Kultūrā balstīta uzņēmējdarbība – māksla, bizness vai kopiena?”, kas notika šogad 7. novembrī Ģertrūdes ielas teātrī, un žurnāla “Ir” radošo risinājumu autora Voldemāra Dūduma meistarklasi “Ideju spridzināšana” (notika 13.novembrī) video.

 

Komentāri (44)

aija_vecenane 01.12.2012. 15.27

2/3 noskatījos, tad apnika. Apnika tāpēc, ka labas idejas tiek liktas vienā maisā ar muļķīgām. Zīlītes – tas ir brīnišķīgi. Man patīk putni un daba, un patīk tāpēc, ka daba ir īsta un patiesa. Bet tad parādījās augu audzējamais ritenis. Ko? Augi aug uz leju? Bet tas taču ir pretdabiski! Bet tas, kas ir pretdabisks, ir arī aplams. Ne tur īsta daile, nedz dabas mīlestība. Ja mani interesētu tikai praktisks labums, tad vienkāršāk būtu šos augus nopirkt gatavus. Kad Duduma kungs pateica, ka šāds ritenis tomēr ir foršs, es sāku zaudēt ticību tam, ko viņš stāsta. Man sāka likties, ka reklāmas idejas viņam kļūst par mērķi, nevis līdzekli. Dažas no tālāk rādītājām reklāmām šo pārliecību manī nostiprināja, un es izslēdzu.

0
0
Atbildēt

0

_ningen_ 26.11.2012. 15.57

bija interesanti noskatīties video

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu