Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

2
Krauklis
Kristīne Simsone

 

ooo Krauklis / The Raven. Nebūs melots, ka režisors Džeimss Maktīgs ar leģendārā klasiķa Edgara Alana Po ne mazāk slavenajiem šausmu stāstiem tik vien kā parotaļājas visai holivudiskā manierē, savā lentē tos padarot par iedvesmas avotu apsēstam sērijveida slepkavam. Taču pat virspusējā «obligātās literatūras» klātbūtne šo asiņaino trilleri dara baudāmāku. Turklāt aktierim Džonam Kjūsakam Po lomā nav ne vainas, tāpat kā Maktīgam ir izdevies uzturēt spriedzi un intrigu visā filmas garumā. No 27.aprīļa. 

ooo Trakās bīvdienas / How I Spent My Summer Vacation (Get the Gringo). Ticiet vai ne, bet Mels Gibsons atkal ir zirgā – asprātīgs un nesatricināms viņš dreifē pa tirgusplacim līdzīgo, ārkārtīgi kolorīto Meksikas cietumu, kur nokļuvis gluži vai nejauši. Viņš arī scenārija autors un šīs visai cienīgās action drāmas producents. Kino no 27.aprīļa. 

oo Talismans / The Lucky One. Noveli, kas ir filmas pamatā, sarakstījis neviens cits kā romantisko drāmu un saraudināšanas «speciālists» Nikolass Spārks. Taču šī romance starp izbijušu Irākas kareivi un viņa blondo, garkājaino «sargeņģeli» atstāj vienaldzīgu. Jauniņais aktieris Zaks Efrons galvenajā lomā liek domāt, ka Talismans ir tēmēts  tīņu auditorijai. Kino no 27.aprīļa. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu