Vīķe-Freiberga izrakstīta no slimnīcas • IR.lv

Vīķe-Freiberga izrakstīta no slimnīcas

26
Vaira Vīķe-Freiberga. Foto: Mārtiņš Zilgalvis, F64

Akūtas veselības problēmas nav konstatētas

Eksprezidentei Vairai Vīķei-Freibergai, kura bija nonākusi Stradiņa slimnīcā, akūtas veselības problēmas nav konstatētas un patlaban viņa jau ir izrakstīta no ārstniecības iestādes, pirmdien pastāstīja Stradiņa slimnīcas Neiroloģijas klīnikas vadītājs profesors Andrejs Millers.

Vīķe-Freiberga bija nonākusi slimnīcā ar neiroloģiska rakstura problēmām, kuru dēļ bija nepieciešams veikt veselības izmeklējumus. Pārbaudēs nekādas akūtas neiroloģiskas problēmas neesot konstatētas, tāpēc eksprezidente “apmierinošā stāvoklī” jau izrakstīta no slimnīcas un ārstēšanos turpinās pie sava ģimenes ārsta, ziņo LETA.

Runājot par ārstniecības izmaksām, Millers vien norādīja, ka “daudziem Latvijas iedzīvotājiem ir apdrošināšana, kas šīs izmaksas sedz”.

Kā ziņots, Vīķe-Freiberga nedēļas nogalē nonāca Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā. Vīķes-Freibergas pārstāvju teiktais liecināja, ka eksprezidentei veiktas dažādas veselības pārbaudes. “Freibergas kundze vēlas veikt dažas analīzes un pārbaudes,” skaidroja bijušās Valsts prezidentes sekretāre Daina Lasmane.

Vīķe-Freiberga uz slimnīcu tika atvesta ar neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnu.

 

Komentāri (26)

Ieva 29.08.2011. 17.24

Novēlu ātrāk izveseļoties!

+6
-1
Atbildēt

0

Dmitry 30.08.2011. 06.46

Lai lieliska veselība!

+1
-1
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 29.08.2011. 21.34

to eiserts
Bezapziņā, protams saglabājas ikviens sīkums, es par Arbitru, kura priekšā viņai bez drānām un tituliem nāksies stāties un atskaitīties par pastrādāto.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu