Pēdējā "Dirty Deal Teatro" sezonas izrāde • IR.lv

Pēdējā “Dirty Deal Teatro” sezonas izrāde

34

Šovakar plkst.19 Spīķeros, “Dirty Deal Teatro”, norisināsies šosezon pēdējā interaktīvās teātra studijas “Laiva” foruma teātra izrāde “[Dārzs]”, ziņo aģentūra LETA.

Latvijā vēl mazpazīstamā foruma teātra pamatā ir skatītāju un aktieru sadarbība ar mērķi meklēt risinājumu kādai sabiedrībā nozīmīgai problēmai. Izrādē “[Dārzs]” tiek radīta interaktīva gaisotne, kurā aktieri kopā ar skatītājiem pēta patlaban aktuālo pašorganizācijas tēmu.

Pašorganizācijas piemērus var atrast ikviena cilvēka dzīvē: tās ir talkas, darbošanās nevalstiskajās organizācijās, komunālie dzīvokļi, mājas siltināšanas komiteja vai vienkārši – ģimene. “Laiva” šo procesu atklās situācijā, kurā četri draugi kopīgi iekopj mazdārziņu.

Izrādes pirmā daļa ir iestudēta, bet otrajā daļā sadarbībā ar skatītājiem tiek izspēlētas pilnīgi jaunas idejas veiksmīgai pašorganizācijai.

Biļetes uz izrādi nopērkamas “Dirty Deal Teatro” un internetā “www.bilesuparadize.lv”.

Interaktīvā teātra studija “Laiva” ir performatoru grupa, kas savas izrādes veido aktīvā dialogā ar skatītājiem. “Laiva” nodarbojas ar sabiedrības pētniecību, veidojot eksperimentālus projektus improvizācijas teātra, performances un foruma teātra jomā.

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu