Jauns P. Dž. Hārvijas albums • IR.lv

Jauns P. Dž. Hārvijas albums

25

Vakar, 14. februārī iznācis un pircējiem jau pieejams dziedātājas un komponistes Pollijas Džīnas Hārvijas (PJ Harvey) astotais studijas albums “Let England Shake” (Island Records).

Jaunais albums ierakstīts studijā, kas iekārtota 19. gadsimtā celtā baznīcas ēkā Dorsetā Anglijā. Tas tapis kopīgi ar seno Hārvijas paziņu un sabiedroto Flood, kurš ir arī viens no jaunā albuma producentiem. 

Paredzams, ka šogad Hārvija dosies koncerttūrē un uzstāsies ar koncertiem Briselē, Berlīnē, Parīzē, Londonā un citviet.

Jauno albumu var iegādāties šeit.

 

Komentāri (25)

Vita 16.02.2011. 13.28

Patīkami, ka dienu pēc oficiālās relīzes albums nopērkams arī Rīgā! Un – satrauc turnejas sarakstā visur lasāmais SOLD OUT!

+2
-1
Atbildēt

0

janazakovica 16.02.2011. 15.25

labi pierunaji-lai butu alternativaa muzika domata tikai idiotiem.tai skaitaa tiem kas neko nezin par indie kulturu-kas radita ka alternativa masu kulturai un aicinajums neapstaties pie augtas kulturas-makslas veidosanas procesa.sis albums apdzied angliju kara konfliktus cinu par teritorijam u.t.t.kadereiz vinas muzikaa bija vairak liriskas melanholijas.un bernibaa visi vinu jauca at zenu.

0
-1
Atbildēt

1

janazakovica 16.02.2011. 14.15

alternativaa muzika var patikt..pasiem civekiem kuri jutas alternativi kaut kam.skatamie varnicaa..alternativa..no latnu valodas-mainities mities…1.katra no divam iespejam,kas izsledz viena otru.2.nepieciesamiba izveleties kadu no iespejam,kura izledz viena otru..logiskaa-attieciba,kuru nosaka disjunktivs spriedums-logisks spriedums pec sada tipa”A ir vai nu B, vai C, vai D” piemeram “lenki ir vai nu taisni vai sauri vai plati.tatad muzika kas grib..gribetu un vel gribes izslegt citu parejo muziku..tads lingvistiskais kods..bet par personalijaam..izpilditaja kas deveta par alternativas muzikas megadivu vai karalieni savos 41 gados iskatas tiri labi prieks ebreju sievietes…ebreju kuri loti patik IR.LV dazadas izpausmes.

0
-3
Atbildēt

1

    martins_kibilds > janazakovica 16.02.2011. 15.00

    Kāda vēl tev alternatīvā mūzika? Šie apzīmējumi ir domāti tikai idiotiem. Cilvēki parasti klausās mūziku, nevis skatās, kādu birku tai kāds ir piekāris.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu