Krautroks un Elena Lectra "Takā" • IR.lv

Krautroks un Elena Lectra "Takā"

25

12. februāra vakarā „TAKA" (Rīgā, Miera ielā 10) notiks  pasākums „Home Video #6”.

Pasākuma programmā filma "Krautrock: The Rebirth Of Germany" (2010), Rasola komandas muzikālās kombinācijas un Lena Lectra no Minskas (BLR) muzikālās apvienības foundamental.net ar vieglu elektroniskās mūzikas setu.

"Home Video" pasākumus regulāri organizē Rasola kolektīvs. To pamatā ir mūzikas filmu demonstrēšana vai kādu retu koncerta ierakstu prezentācija. Katru reizi tiek piedāvāts jauns, oriģināls repertuārs, piemēram, Laurie Anderson, Einstürzende Neubauten, Talking Heads, Arcade Fire un citi uzstāšānos video ieraksti. Šoreiz pasākums maina savu rezidences vietu Ķīpsalā pret majīgajām „TAKAS” telpām.

Elena Lectra (Jeļena Ļektra) dzimusi un dzīvo Minskā, Baltkrievijā. Ar elektronisko mūziku aizraujas kopš 2005. gada, galvenokārt – ar IDM, electro, ambient. Dod priekšroku melanholiskām, atmosfēriskam skanējumam, dažkārt maigi psihodēliskam. Rūpīgi atlasa skaņdarbus, viņas miksiem piemīt izcili laba gaume. Kopā ar Rasola komandu uzstājusies festivālā Tundrā, kura ierakstu rekomendējam noklausīties:

Live @ Tundra 2010 http://percussionlab.com/sets/elena_lectra/the_northern_hemisphere_of_brain

Programma :

20.00 – Contour

21.00 – Bombey

23.00 – Krautrock: The Rebirth Of Germany BBC Documentary (2010)

00.10 – Lectra

01.10 – Gosh

 

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu