Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

4
Raimonds Pauls pie klavierēm. Foto: Paula Čurkste, LETA

Kultūras un izklaides notikumi

 

TEĀTRIS. PAULA JUBILEJA
Līdz 14.janvārim Nacionālais teātris ar īpašu dekādi atzīmēs komponista Raimonda Paula 75 gadu jubileju. Tajā būs skatāmas visas teātra repertuāra izrādes ar Raimonda Paula mūziku un ar paša komponista piedalīšanos (Leo. Pēdējā bohēma, Sapnis par Brodveju, Kerija. Retrospektīva), kā arī notiks īpaši jubilejas koncerti – 12., 14. un 30.janvārī, 6.februārī un 4.martā. Teatris.lv, Bilesuserviss.lv

KONCERTS. RADIO KLASIKA 15
Lielajā ģildē plkst.19 ar krāšņu koncertu tiks svinēta radio Klasika 15 gadu jubileja. Koncertā piedalīsies solisti Inese Galante, Krišjānis Norvelis un Finnurs Bjarnasons, aktieris Artūrs Skrastiņš un klavesīniste Ieva Saliete, koris Kamēr…, Nacionālais simfoniskais orķestris, diriģēs Ainārs Rubiķis un Māris Sirmais. Šajā koncertā daudzi skaņdarbi Latvijā tiks atskaņoti pirmoreiz, arī XIX gadsimta franču komponista Hektora Berlioza liriskā monodrāma teicējam, solistiem, korim un orķestrim Lelio jeb atgriešanās dzīvē. Koncerts būs klausāms arī radio tiešraidē.
Bilesuparadize.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu