2ANNU projektors • IR.lv

2ANNU projektors

26

Starptautiskais īsfilmu festivāls 2ANNAS saviem cienītājiem piedāvā aizraujošas filmu programmas divās Rīgas izklaides vietās – klubos "Piens" un "NABAKLAB".

Ik nedēļu 2ANNAS viesosies pie saviem draugiem – klubiem "Piens" un "NABAKLAB" ar īpaši veidotām programmām “2ANNU projektors”, lai tiktos ar saviem skatītājiem vēl pirms festivāla galvenā notikuma – maija pēdējā nedēļā notiekošā Starptautiskā īsfilmu festivāla 2ANNAS. 

Kā pirmā tiks izrādīta Latvijas jauno režisoru filmu programma, kas nupat atgriezusies Rīgā pēc izrādīšanas 20 Latvijas vietās. Iemantojusi interesi un atsaucību, tā tiks izrādīta papildus seansos, lai to vēl neredzējušajiem dotu iespēju iepazīt pašmāju jaunos talantus. 

“2ANNU projektora” 1. programmas – Latvijas jauno režisoru kino izrāžu laiki un vietas:

Kafejnīca "Piens", 7. decembris, plkst. 19:00 un klubs "NABAKLAB", 13. decembris, plkst. 20:00. Ieeja – brīva

Turpinot aizsākto, šai programmai sekos citas īpaši atlasītas filmu skates, aicinot visus pievienoties mums siltā, mājīgā atmosfērā ar karsta dzēriena krūzi. Jau zināms, ka ap Ziemassvētku laiku acis un prātu priecēs eksperimentālā kino izlase, kas īpaši patiks tiem, kas gada nogales svētkus nesvin, vai tieši otrādi – svin uz pilnu klapi kopā ar domubiedriem. 

Vairāk informācijas: www.2annas.lv

 

Komentāri (26)

Matīss 09.01.2015. 14.11

Nāc un spēlē vislabākās bezmaksas spēles internetā. Pie mums atradīsi visdažādākās spēles – bērnu spēles, šaušanas spēles, kāršu spēles, atjautības, galda spēles un daudz citas online spēles. Pieejamas vairāk kā 4000 spēles!

http://www.speles24.lv

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu