Saņemtas ziņas par iespējamu balsu pirkšanu • IR.lv

Saņemtas ziņas par iespējamu balsu pirkšanu

19
Andrejs Terentjevs, F64

Drošības policija: negodīgu politiķu mērķis ir sociālā riska grupas cilvēki

Pāris dienas pirms sestdien, 2.oktobrī, paredzētajām 10.Saeimas vēlēšanām Drošības policijā (DP) jau saņemta informācija par iespējamu balsu pirkšanu, vēsta aģentūra BNS. Detaļas pagaidām netiek atklātas, taču tiesībsargi aicina cilvēkus uzmanīties un ziņot par katru aizdomīgu gadījumu.

Kā informē DP priekšnieka palīdze Kristīne Apse-Krūmiņa, saņemta operatīva informācija par iespējamu balsu pirkšanu, kas tiks rūpīgi pārbaudīta. Pagaidām neesot saņemti telefonzvani vai elektroniskā pasta vēstules no iedzīvotājiem, lai ziņotu par iespējamu balsu pirkšanu.

Lai novērstu iespējamos likumpārkāpumus Saeimas vēlēšanu laikā, DP strādās pastiprinātā režīmā. Iepriekšējo vēlēšanu norise ļauj secināt, ka arī šajā reizē saglabājas balsu pirkšanas, vēlēšanu rezultātu falsificēšanas, kā arī vēlētāju informatīvās ietekmēšanas apdraudējums, norāda DP.

Galvenā balsu pircēju mērķauditorija ir sociāli neaizsargātās un maznodrošinātās sabiedrības grupas, kuru balsis ir relatīvi lēti nopērkamas, secina lietpratēji. Vēlēšanu pārkāpumu iespējamība ir visos vēlēšanu apgabalos, tomēr par visvairāk apdraudēto uzskatāma Latgale. Tas galvenokārt skaidrojams ar tās sarežģīto sociāli ekonomisko stāvokli, kā arī personu aktivitāti, kas gatavas veikt nelikumības konkrētu politisko organizāciju labā.

Par iespējamu balsu pirkšanu DP lūdz ziņot tuvākajā policijas iecirknī, zvanīt pa tālruni 67208964 vai sūtīt elektronisko pastu [email protected].

Komentāri (19)

austrisv 28.09.2010. 14.54

Iespējams, ka balsu viltošana notiks pansionātos un cietumos! puķīti jau ielika TP, tad kāds brīnums, ka šis cilvēks kordinēs PLL vēlēšanu reklāmas cietumos ar tālejošām sekām.
Droši vien odekolondzērāji pārdosies par pāris pudelītēm odekolona! lēti, bet ietilpīgi!

+6
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 28.09.2010. 16.29

to massaž , no kurienes tev ziņas , ka Dombrovskis beernus apzadzis ??? neesi sapiipeejies kaņepes , beernus apzaga tavs teepistu kantoris pilniigi oficiaali pieraadiits , lablatvieši un to atbalstiitaaji lielaakoties ir nonaakuši finansiaalaas gruutiibaas , taadeeļ raujas pie varas , valsts nozadzeejiem nedriikst dot mandaatu turpmaakai valsts izzagšanai , aicinu balsot par viņi ienaidnieku vienotiibu!!!

+4
0
Atbildēt

0

zane_shteinberga 28.09.2010. 14.55

“Galvenā balsu pircēju mērķauditorija ir sociāli neaizsargātās un maznodrošinātās sabiedrības grupas, kuru balsis ir relatīvi lēti nopērkamas, secina lietpratēji.”
———————-
Mana nāss saka, ka pašlaik arī kredītproblēmu upuri, varbūt tādi ir arī neizskaidrojamie PLL reklamētāji.

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu