10 publiskas asaras • IR.lv

10 publiskas asaras

6
Hilerija Klintone

Raudāšanas tops

 

1. Hilerija Klintone. «Ar bimbāšanu tiks līdz Baltajam namam,» ironizēja The New York Times par Klintones miklajām acīm dienu pirms priekšvēlēšanām Ņūhempšīrā 2008.gada janvārī. Sāncensim Obamam aptaujas uzrādīja 10% pārsvaru. Kad kāda Hilerijas fane pavaicāja, kā tiek galā ar priekšvēlēšanu stresu, Hilerija aizlūza: «Nav viegli, taču negribu, lai mūsu valsts virzītos atpakaļgaitā. Tas ir ļoti personisks jautājums, ne tikai politisks. Es redzu, kas notiek, un vēlos to labot.» Hilerija uzvarēja Ņūhempšīrā ar 3% pārsvaru.

2. Bils Klintons. Bijušais ASV prezidents ir diezgan emocionāls vīrietis, kuram asaras publiski birušas diezgan bieži. Tiesa, viņš savaldījās, kad pats iekūlās skandālos, piemēram, atzinās, ka melojis par sakariem ar praktikanti Moniku Levinsku. Toties Bils aiz prieka raudāja meitas Čelsijas kāzās, un līdz asarām viņu varēja sasmīdināt Krievijas prezidents Boriss Jeļcins.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu