Lato Lapsa saņēmis draudus un uz laiku pametīs Latviju • IR.lv

Lato Lapsa saņēmis draudus un uz laiku pametīs Latviju

78
Žurnālists Lato Lapsa. Autore: Nora Kreneva, F64

Žurnālists vērsies Drošības policijā un slēdzis vairākas interneta vietnes par politiķiem

Ceturtdien vakarā Lato Lapsa saņēmis draudus līdz 3.oktobrim pārtraukt savu žurnālista darbību un šajā sakarā vērsies ar iesniegumu Drošības policijā, svētdien LTV raidījumā "de facto" paziņoja pats Lapsa. Viņš trešdien laida klajā grāmatu par politiķi Aināru Šleseru (PLL) un nesen internetā un grāmatas formātā publiskoja dokumentus, kas saistīti ar Ventspils mēra Aivara Lemberga (“Latvijai un Ventspilij”) darījumiem. Žurnālists sacīja, ka pēc DP ieteikuma pagaidām slēdzis vairākas ar politiķiem saistītās interneta vietnes un plāno vismaz uz laiku pamest Latviju.

 

Lapsa paziņoja, ka draudus saņēmis attiecībā uz saviem ģimenes locekļiem – māsu un viņas bērniem. DP pārstāvji esot lūguši Lapsam publiski nestāstīt, kā tieši notika draudu izteikšana. Par to, kādus spēkus pārstāvējuši draudu izteicēji, Lapsa izvairās runāt, jo versiju esot daudz: "Varbūt tiešām nervi vairs netur un ir pēdējās nedēļas, un vai nu kādam politiķu kungam ir pavisam slikti vai ir kaut kādi pakalpiņi un mazie gariņi, kuriem gribās kaut kā izkalpoties un ielikt savu artavu, kā nu viņi to spēj. Viss kas var būt."

 

Kā ziņots, 8.septembrī Lapsa iepazīstināja ar grāmatu "Šofera dēls minhauzens", bet augustā "Baltic Screen" laida klajā Aivara Lemberga darbībai veltīto rokasgrāmatu "Kā nozagt miljardu".

 

Iepriekš Lapsa ir izdevis arī grāmatu "Parex krahs: nejēgas, nelgas un noziedznieki", kā arī grāmatu par politiķi Andri Šķēli (PLL) "Kampējs. Stāsts par Andri Šķēli un vērdiņu", kā arī citas grāmatas.

Komentāri (78)

marta1313 12.09.2010. 23.43

Man liekas, augstākā mērā muļķīgi apcerēt LL paziņojumu par draudiem kā viņa PR gājienu. Tādus murgus var izplatīt tikai draudētāji paši.

Atcerēsimies, cik nepārprotamus draudus Šlesers izteica KNAB(am)!
Tas tiešām bija bandītiski!
Tad rēķinieties, ka ar tieši tādām pat metodēm tiks vadīta arī valsts ekonomika, ja šis cilvēks nokļūs pie valdības stūres!!!

+25
-3
Atbildēt

2

    Iveta Ķelle > marta1313 13.09.2010. 00.22

    Vari atgādināt par Šlesera draudiem KNAB’am? Būšu palaidis garām… :/

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    marta1313 > marta1313 13.09.2010. 00.25

    Sameklē TVNetā “Politiķis draud KNAB; birojs pieļauj iespēju vērsties tiesā”

    +8
    0
    Atbildēt

    0

LAURIS 12.09.2010. 22.46

Par Labu Deviņdesmito Gadu Latviju

+18
0
Atbildēt

0

marta1313 12.09.2010. 23.49

Interesanti, kā LL paziņojumu komentēs NDP un Jaundžeikars??? Vai meklēs draudētājus? Vai izliksies “par beigtu” ???

+14
0
Atbildēt

1

    cii sprīdža students > marta1313 13.09.2010. 02.58

    Jā, jo īpaši – pēc nesenās Jaundžeikara uzstāšanās kā mediju brīvības garantam Gailīša gadījumā :D Medijiem, t.sk. “Ir” vajadzētu tagad Jaundžeikaru (kurš, manuprāt, ir pats netalantīgākais orators un politiķis LV) tincināt ne pa jokam :)

    +8
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu