Šķēle un Šlesers: neesam “vietējie Roulendi” • IR.lv

Šķēle un Šlesers: neesam “vietējie Roulendi”

34
Lita Krone, LETA
Indra Sprance

Šlesers pasmaida un aicina īstos īpašniekus meklēt pie Ēlertes

Partijas “LPP/LC” līderis Ainārs Šlesers un Tautas partijas priekšsēdētājs Andris Šķēle uzsver, ka viņiem neesot nekāda sakara ar “trim vietējiem Roulendiem – Andri, Aivaru un Aināru”, par kuru iespējamo saistību ar laikraksta “Diena” iegādi iepriekš rakstīja žurnāls “Ir”.

“Man nav nekāda sakara ar šo koncernu,” otrdien preses konferencē smaidot sacīja Šlesers. Pēc viņa pārliecības, laikraksta “Diena” lielākās problēmas radušās, jo “lasītāji norobežojās” no šī laikraksta, savukārt atbildes par laikraksta patiesajiem īpašniekiem esot jāmeklē pie bijušās “Dienas” galvenās redaktores Sarmītes Ēlertes (PS).

Arī Šķēle preses konferencē uz šo jautājumu atbildēja smaidot un stāstīja, ka viņam nesen esot vaicāts arī tas, vai viņam esot veikals Izraēlā. Šķēle noliedza, ka viņam ir jebkāda saistība ar lairakstu “Diena”.

Jautāti, kā skaidrot viņiem pietuvinātu cilvēku darbību “Dienas mediju” vadībā, Škēle un Šlesers neatbildēja.

Žurnāls “Ir” pagājušā nedēļā vēstīja, ka, lai arī pašlaik nav dokumentāru pierādījumu, lai apgalvotu, ka akciju sabiedrības “Diena” patiesie īpašnieki nekad nav bijusi britu Roulendu ģimene, vairākas pēdējos mēnešos “Dienas” amatos nonākušas personas ir saistītas ar organizācijām vai uzņēmumiem, kuros krustojas Andra Šķēles (TP), Aināra Šlesera (LPP/LC) un Aivara Lemberga (ZZS) intereses.

Komentāri (34)

ievuliitis 27.07.2010. 17.16

“Man nav nekāda sakara ar Kempmayer”, – pirms gadiem smaidot stāstīja Andris Šķēle.
Vai stāstot par vekseli arī smaidīja? Neatceros.

+36
-2
Atbildēt

0

jānis Brasliņš 27.07.2010. 17.13

Manā bērnībā tādos gadījumos mēdza teikt: “Lej, lej, bet atstāj puķēm arī!”

+25
-1
Atbildēt

1

    griezējs > jānis Brasliņš 19.08.2010. 12.21

    Vēl teica,mazāk di..,resnāks būsi ko uz kampēju ban nevarētu attiecināt.Mūlis kā nobarotai cūkai.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Jānis Dreimanis 27.07.2010. 17.10

Vai kāds no viņiem gaidīja citu atbildi?

+18
-1
Atbildēt

2

    Jānis Dreimanis > Jānis Dreimanis 29.07.2010. 11.13

    Vai tad nav tā, ka nepilngadīgajiem jānāk ar vecākiem? Neticu, ka nevar sazvanīt, jāpamēģina cits numurs vai jāzvana vēlreiz.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ieva Lucāne > Jānis Dreimanis 28.07.2010. 14.54

    Rakstu te, jo īsti nezinu kur vēl man veersties pēc padoma. Varbūt kādam ir vairāk informācija? Draudzene stājās universitatē, bet viņai dokumentus atteicās pieņemt, jo viņai vēl nav apritējuši 18 gadi. Arii man 18 paliks tikai septembrī, tādēļ gribēju uzzināt, kurās augstskolās vispār uzņem 17gadīgos. RPIVA man teica, ka njem visus ar atestātu, bet citur grūti tagad kādu sazvanīt. Varbūt varat man uz e-pastu [email protected] atsūtīt, ja jums ir kaada informācija. Dokumentu iesniegšana tulīt beigsies, taadēļ tas ir ļoti steidzami :((

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu