Haralds Sīmanis Kalnciema ielā • IR.lv

Haralds Sīmanis Kalnciema ielā

34
Foto - LETA

Ceturtdien, 15.jūlijā, Rīgā, Kalnciema kvartālā, notiks internacionālo vakariņu pasākums ar koncertu, ziņo LETA.

Internacionālās vakariņas Kalnciema kvartālā sāksies plkst.16 un ilgs līdz plkst.23. Pasākumā piedalīsies vairāki restorāni un piedāvās interesantākās lietas no savas virtuves un ēdienkartes.

Ikvienam Kalnciema kvartāla apmeklētājam būs iespēja nobaudīt un pavakariņot jaukā gaisotnē, malkojot vīnu vai vēsu atspirdzinošu bezalkoholisko dzērienu.

Paralēli piedāvātajam vakariņu klāstam tirdziņā būs iespējams iegādāties arī pārtiku, ziedus, pinumus un amatnieku darinājumus.

Vakarā ap plkst.21 sāksies koncerts, kurā piedalīsies Haralds Sīmanis un domubiedri. Koncertā skanēs Haralda Sīmaņa kompozīcijas no dažādiem laika posmiem, mākslinieka populārākie un iecienītākie skaņdarbi. Koncertprogramma ilgst aptuveni 75 minūtes. Koncertā bez Haralda Sīmaņa piedalīsies arī Ieva Akurātere, Ilze Grunte, Zane Šmite, Andris Grunte un Matīss Akurāters.

Ideja par Haralda Sīmaņa koncerta organizēšanu mūziķiem radās aptuveni pirms pusotra gada. Īpaši šai koncertprogrammai tika izveidota talantīgu, pazīstamu mūziķu apvienība, kuri ikdienā strādā savos muzikālajos projektos. Pēc aktīvās muzikālās darbības pārtraukšanas Haralds Sīmanis pievērsies lielākoties individuālai muzicēšanai un koncertē reti, lielākoties pavadot sevi ar akustisko ģitāru un ērģelēm. Ar atsevišķiem koncertiem viņš parasti uzstājas ārpus Rīgas baznīcās un kultūras centros.

 

.

Komentāri (34)

stilonis 14.07.2010. 15.40

Kalnciema ielā 35, pagalmā – pārbrauc Vanšu tiltu virzienā uz Jūrmalu, pie 2. luksofora (Kalnciema/Melnsila stūris) pa kreisi.

+1
0
Atbildēt

0

a2832728 14.07.2010. 13.46

sakiet luudzu kur atrodas Kalnciema Kvartaals?

starp citu – varu padalities ar Siimanja pirmajaam dziesmaam ar A. Ulmes vaardiem kur vinjsh veel dzied nedrebinot balsi. tikai gjitaara un Siimanis. pats ieraxtiiju ar mono MAJAK 202 un parastu mikrofonu. domaju ka shis ir pirmais Siimanja ieraxts, kursh nav pat vinjam. buus jaaiznes uz koncertu un jaauzdaavina. :)

http://ubags.lv/mp3/HaraldsSimanis1979

0
0
Atbildēt

0

ilmisimo 08.07.2010. 11.26

Internacionālās vakariņas Kalnciema kvartālā sāksies plkst.16 un ilgs līdz plkst.23.

Transkontinnetālās paģiras sāksies nuo rīta piektdien, ap plkst 5.30 un ilgs līdz ātrās palīdzības saņemšanai.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu