Policija aiztur rūdītu ar nazi bruņotu izvarotāju • IR.lv

Policija aiztur rūdītu ar nazi bruņotu izvarotāju

41
Valsts policija/LETA

Vīrietis tiek turēts aizdomās par divu mazgadīgu meiteņu un divu sieviešu brutālu izvarošanu

Policija aizturējusi vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par netiklu darbību veikšanu ar divām mazgadīgām meitenēm un divu sieviešu brutālu izvarošanu, atsaucoties uz policijas sniegto informāciju, ziņo BNS.

Noziegumi notikuši Rīgā, taču policija pieļauj, ka uz aizdomās turamā, 1960.gadā dzimušā vīrieša sirdsapziņas ir vēl vairāki nodarījumi. Tiesa viņam piemērojusi apcietinājumu.

Izmeklēšanā noskaidrojies, ka vīrietis ir veicis netiklas darbības ar divām astoņus un 11 gadu vecām meitenēm. Abos gadījumos bērni ar viltu ievilināti vai nu bēniņos, vai neapdzīvotās telpās. Vienā gadījumā noziegums noticis, pirms bērns gājis uz skolu, otrā gadījumā noziegums noticis ap pusdienlaiku.

Policija uzskata, ka 2008.gadā aizturētais izvaroja 27 gadus vecu sievieti, savukārt 2009.gadā vīrietis izvaroja 18 gadu vecu jaunieti. Pēc policijas uzskata, šie nav vienīgie noziegumi. Tāpat zināms, ka vīrietis jau 90. gadu vidū Ukrainā notiesāts par līdzīgiem noziegumiem.

Komentāri (41)

silvija_vitina 13.07.2010. 11.52

žēl, protams, ka arī šeit sāk aizvien biežāk ieviesties gramatikas un stila kļūdas, kas liek domāt par paviršu attieksmi. Ļoti negribētos, lai kļūda (proti – pavirša attieksme) kļūst par normu.

Par lietu runājot – šādu personu attēli ir jāpublicē ne tikai avīzēs, bet jāizkarina visos stūros. Lai visi redz! Vēl jo vairāk tāpēc, ka no raksta izriet – aizdomas ir par vairākiem citiem gadījumiem, bet minētie ir pierādīti.

+2
-2
Atbildēt

4

    tetrapack > silvija_vitina 13.07.2010. 14.15

    Ahujennais, piedodiet, arguments. “Tad, kad attiecīgais jautājums tevi ietekmēs subjektīvi, tu nespēsi par to spriest objektīvi”. Ja lemšanu par tādām lietām atstātu histērisku vecāku ziņā, vispār sāktos normālas raganu medības. Atliktu tikai parādīt uz kādu ar pirkstu un nobļauties “pedofīls”, un notiktu nāvessoda izpilde bez tiesas.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    ieva_sture > silvija_vitina 13.07.2010. 13.30

    Lasīt mācamies! “Policija aizturējusi vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās..”.

    Par vainīgu var atzīt tikai tiesa, Kur palika nevainīguma prezumpcija?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andris_krumins > silvija_vitina 22.07.2010. 15.58

    Demagoģija. Ukrainā (vai kurā tur citā valstī) tiesa jau ir bijusi un atzinusi par vainīgu. Sods pārāk maigs bijis. Kā ārā, tā atkal pie tā paša. Atkārtoti (pēc pierādīšanas tiesā, protams, un ja pēc 1. reizes nav labojušies, t.i. iespēja laboties ir dota, bet nav izmantota…) šādu noziegumu izdarītāji ir tā tautas daļa, kuras dēļ IMHO nāvessods LV tika atcelts pāragri.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    silvija_vitina > silvija_vitina 13.07.2010. 13.57

    lav.val. ir tāds gramatikas likums – darb.v. ar izskaņu -īt, -īties, -ināt, -ināties dsk.I pers. (mēs) rakstāmi ar garo ā – mēs rakstām, lasām, mācāmies. Tas ir par to mācīšanos.

    Tad, kad Tev būs meitas pusaudžu vecumā, Tu par nevainīguma prezumciju attiecībā uz izvarotājiem droši vien būsi mērenākās domās.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

TanteSidra 13.07.2010. 07.42

%
uz aizdomās turamā, 1960.gadā dzimušā vīrieša, sirdsapziņas ir vēl vairāki nodarījumi.
/
Savāds izteikums.

0
0
Atbildēt

0

ieva_sture 13.07.2010. 09.58

1kārt, fotogrāfiju nedrīkst likt.

2kārt, ziņas virsrakstā trūkst komata – “.. rūdītu, ar nazi bruņotu ..”

0
-2
Atbildēt

1

    wrvinovskis > ieva_sture 13.07.2010. 10.07

    nu, varbūt tur ir domāts “ar rūdītu nazi” nevis kādu plastmasas dakšiņu.. :)
    Nevar laist kļūdas un neprecizitātes nevienā rakstā, bet tās gadās samērā bieži. Labi, ka mēs kā bezmaksas redaktori visu bāžam degunā,

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu