Svētā Skaivolkera Vakarēdiens I • IR.lv

Svētā Skaivolkera Vakarēdiens I

24
Kadrs no filmas "Peles stāsts"

Pirmdien, 10. maijā klubā "Nabaklab" notiks starptautisko īsfilmu festivāla "2Annas" kino vakars, kurā tiks demonstrēta festivāla iepriekšējo gadu labākā filmu programma, kas apkopotas izlasē "Svētā Skaivolkera Vakarēdiens I", ziņo LETA.

Kino vakars klubā "Nabaklab" iecerēts kā ievada pasākums starptautiskajam īsfilmu festivālam "2Annas".

"Neatkarīgo īsfilmu kompilāciju veido astoņi stāsti, kurus stāstām sev un pasaulei, un stāsti, kurus pasaule stāsta mums. Tie ir mūžīgie mīti, kurus atdzīvinājusi kino lente," norādīja Lempa.

Īsfilmu programmas "Svētā Skaivolkera Vakarēdiens I" seansa sākums klubā "Nabaklab" paredzēts plkst.19, bet seansa ilgums būs nedaudz vairāk kā divas stundas. Filmu seanss notiks angļu valodā un ieeja būs bez maksas.

Starptautiskais īsfilmu festivāls "2Annas" ir neatkarīgs filmu un audiovizuālās mākslas festivāls, kas meklē jaunus talantus un inovatīvus vizuālās komunikācijas veidus visā pasaulē. "2Annas" piedāvā jaunās paaudzes kino, kas līdzās tradicionālajiem filmu veidošanas līdzekļiem meklē jaunas izteiksmes un satura formas. Festivāla mērķis ir popularizēt Eiropas un pasaules jauno nekomerciālo kino Latvijā, kā arī skatīt Baltijas filmu mākslas attīstību un tendences pasaules kontekstā.

Sīkāks vakara programmas apraksts lasāms šeit.

 

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu