Eiropas Komisija gatava palīdzēt risināt kūpinājumu problēmu Latvijā
37Saistītie raksti
Viedoklis /
8. novembris
Divdesmit gadi ES: ceļā uz vienlīdzīgu un iekļaujošu sabiedrību
Viedoklis /
20. septembris
Vai valstu robežas turpinās būt šķērslis banku darbībai Eiropā?
Ārpolitika /
12. augusts
VIDEO: Eiropieši mirst, jo trūkst orgānu donoru
Ārpolitika /
5. augusts
VIDEO: Vai sausums iznīcinās tūrismu Eiropā?
Komentāri (37)
marchaeva 28.02.2014. 13.39
Nu bet kūpiniet. Neviens jau nav pret to.
Cita lieta ir pārdot veikalā, kur labticīgs pircējs sagaida nekancerogēnu pārtiku.
0
marchaeva 27.02.2014. 19.22
Problēmas risinājums ir vienkāršs un Latvijai oriģināls – samazināt kancerogēnu vielu īpatsvaru gala produktā.
1
esmeralda_se > marchaeva 27.02.2014. 23.11
>>>samazināt kancerogēnu vielu īpatsvaru gala produktā.>>>
… kūpināšanas ar malku vietā – ceptu un ar ūdeni piedzītu gaļu apstrādājot ar attiecīgiem dūmu aromatizatoriem, kas pēc definīcijas ir absolūti droši un nekaitīgi…
Iepūtiet man, kūpināju, kūpinu un kūpināšu.
0
Baiba Eglâja 27.02.2014. 15.30
Brisele atbalsta modificēto kukurūzu, grib aizliegt latviešu kūpinājumus. Kas cilvēkam sliktāk?
0
inesite15 27.02.2014. 14.06
Galvenais, lai nepalīdzētu to riepu kūpināšanu ieviest
0
inta_s 27.02.2014. 12.43
“Lai to panāktu, Latvijas vēstniecību ekonomiskajiem padomniekiem ir jāskaidro mūsu problēma ”
Mums nav problēma, mēs kūpinam gaļu jau tūkstošiem gadu un mēs tādu labprāt ēdam arī turpmāk. Problēmu rada ES.
0