Nepilnus trīs kilometrus pa zemes ceļu no šosejas, 18 kilometrus no Kuldīgas, gleznainā bijušo kolhoza zivju dīķu ielokā Snēpelē — tā tomēr ir neparasta atrašanās vieta suši restorānam. Pirms diviem gadiem to iekārtoja Raimonds Herbsts. Deva nosaukumu Asaka Pasaka.
Raimonds Herbsts, suši meistars laukos
Kā uzdrošinājās taisīt suši nekurienē? «Tas ir jāprasa Kosmosam,» atbild Raimonds Herbsts. «Ēšanas kultūra arī Latvijā sāk attīstīties, tas ir notikums. Cilvēki vairs neuztver to tikai kā pielikt vēderu, un viss.»
Foto — Ieva Salmane
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.