Raimonds Herbsts, suši meistars laukos • IR.lv

Raimonds Herbsts, suši meistars laukos

Kā uzdrošinājās taisīt suši nekurienē? «Tas ir jāprasa Kosmosam,» atbild Raimonds Herbsts. «Ēšanas kultūra arī Latvijā sāk attīstīties, tas ir notikums. Cilvēki vairs neuztver to tikai kā pielikt vēderu, un viss.» Foto — Ieva Salmane
Ieva Puķe

Nepilnus trīs kilometrus pa zemes ceļu no šosejas, 18 kilometrus no Kuldīgas, gleznainā bijušo kolhoza zivju dīķu ielokā Snēpelē — tā tomēr ir neparasta atrašanās vieta suši restorānam. Pirms diviem gadiem to iekārtoja Raimonds Herbsts. Deva nosaukumu Asaka Pasaka.

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu