Neaizlaist postā • IR.lv

Neaizlaist postā

Annas Doškinas ģimenē ēdienreizes saplāno pusotrai nedēļai, bet parasti ar to pietiek pat divām, jo dzīve ievieš savas korekcijas. Kādu dienu sanāk ēst ārpus mājas, bet citu — vienkārši negribas gatavot. Foto — Ieva Salmane
Ilze Šķietniece

Latvijā pret pārtiku izturamies atbildīgāk nekā citur Eiropā, tomēr vēl ir, kur tiekties, lai sagādātais nenonāktu atkritumos

Mums katram, visticamāk, gadījusies situācija, kad, pēc darba atgriežoties mājās, atveram ledusskapi, lai pagatavotu vakariņas, bet tur priekšā — iepuvis gurķis. Ikdienas skrējienā dārzeņi sapirkti lielā daudzumā, jo tie taču ir veselīgi, bet ne visus paspēts apēst. 

Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!


Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu