Šefpavāre Nadja Samī vada pirmo bezglutēna restorānu maizes lielvalstī Francijā, kas saņēmis Michelin zaļo zvaigzni — atzinību ar ilgtspējīgu saimniekošanu
Nadjai Samī pieder ģimenes restorāns La Fenière Francijas laukos netālu no Marseļas. Tā vadību pirms gandrīz desmit gadiem viņa pārņēma no savas mammas Rēnas. Savukārt La Fenière izveidotāja ir Nadjas vecmāmiņa Klodeta. Trīs pavāru paaudzes. Tomēr katra no viņām citādu veidojusi ne tikai ēdienu, kas tiek celts galdā restorāna viesiem, bet arī mainījusi principus, pēc kādiem strādā restorāns.
Abonē žurnāla digitālo versiju un atbalsti kvalitatīvu žurnālistiku!
Ja esi jau abonents, lūdzam autorizēties ar savu e-pastu.